FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Haber 8 Ocak 2019 620 Görüntüleme

Ülkü Ocaklarından Kırsaldaki Okullara Yardım

Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanlığından okullara “Minik Yürekleri Isıtıyoruz” sloganı çerçevesinde yardım yapıldı.

Ülkü Ocakları Mersin İl ve Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanlığından Mut İlçesi Bozdoğan Mahallesi ve İlice Mahallesi İlkokulu öğrencilerine ayakkabı, atkı, bere, eldiven, çorap, boyama kitabı ve hikâye kitabı yardımında bulundu. Alaçam İlkokuluna bağlı anasınıfının da ahşap parkesinin yapımı yerinde incelendi.
Yardım etkinliği “Minik Yürekleri Isıtıyoruz” sloganı doğrultusunda gerçekleştirildi. Yardım etkinliği programına Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Gökhan Demir ve Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanı Soner Kır ile beraberindeki yöneticiler katıldı.
Etkinlikle ilgili Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanı Soner Kır, “İlçemizde şu ana kadar toplam 26 okula Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığımızın organizesinde ve Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanlığımızın da katkılarıyla yardımda bulunmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kırsal bölgelerimizdeki okullara yönelik yardım faaliyetlerimiz devam edecektir” dedi.
Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Gökhan Demir ise, “Mersin genelindeki ihtiyaç sahibi okullarımıza imkânlarımız ölçüsünde ülkü ocakları olarak yardımcı oluyoruz. Bugün de Mut ilçemizdeki iki okulumuzdaki öğrencilere yardım etmek bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. ‘Çağın Eğitim Ateşi Ülkü Ocakları’ olarak çıktığımız bu yolda bundan sonraki süreçlerde de ilimiz genelindeki ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Yardım hediyelerini alan öğrenciler ise her iki ocak Başkanına teşekkür ettiler.

Tema Tasarım | Osgaka.com