FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Haber 8 Ocak 2019 804 Görüntüleme

ÇIDOG’DAN SAMİ DEMİR ANISINA 10. YIL YÜRÜYÜŞÜ

Mut Çıtlık Doğa Gezginleri (ÇIDOG) 10. Yılını kutluyor. Mut ÇIDOG, 10. Yıldönümüne özel bir yürüyüş gerçekleştirecek.

10. Yılda 85. Gezi ve yürüyüşünü düzenleyecek olan Mut ÇIDOG, ilk doğa yürüyüşünü gerçekleştirdiği Mut’un Kayabaşı, Çınarlı ve Dere Mahallelerine yürüyecek. Geçtiğimiz aylarda kaybettikleri doğa yürüyüşçüsü Sami Demir anısına gerçekleştirilecek olan yürüyüş, 13 Ocak Pazar günü yapılacak. Yürüyüşe kardeş doğa gruplarından Silifke Taşeli Doğa Gezginleri Grubu’da (TADOG) katılacak.
10. Yılı kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Mut ÇIDOG Başkanı Ayşe Ardıç, “Mut ÇIDOG olarak 10 yılımızı geride bıraktık. Bu süre içerisinde 84 gezi ve yürüyüş etkinliğine imza attık. Bizler için özel anlamı olan 10. Yılımızı, ilk doğa yürüyüşünü gerçekleştirdiğimiz yerde kutlayacağız. 10. Yılımıza özel bu doğa yürüyüşümüzü, geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz grup üyelerimizden Sami Demir abimizin anısına da gerçekleştireceğiz. Yürüyüşümüzde, kardeş doğa grubumuz Silifke TADOG’daki dostlarımız da bizleri yalnız bırakmayacak” dedi.
Ardıç, haftasonunda gerçekleştirecekleri Sami Demir anısına düzenlenen 10. Yıl yürüyüşüne, tüm doğa dostlarını davet etti.

Tema Tasarım | Osgaka.com