FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Haber, Spor 23 Ocak 2019 739 Görüntüleme

MUT İDMAN YURDU MAĞLUP

Mut İdman Yurdu Belediye Spor (MİY), Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) ikinci yarı ilk maçında Kırıkhan Spor’la deplasmanda karşılaştı. MİY, Kırıkhan Spor’la yaptığı karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldı.
Kırıkhan İlçe Stadında, cumartesi günü oynanan karşılaşmaya Kırıkhan Spor Tayfun Bekir Yıldırımhan, Suat Beliktaş, Metehan Uçak, Ömer Akçal (Oğuzhan Bayıroğlu 72.dk), Hüseyin Akmaz, Serbay Keskin, Mehmet Cemil Albayrak (Mehmet Ünal 80.dk), Adlan Canlıka, Mahmut Dalğıç, Ulaşcan Özdeniz (Burak Tolun 62.dk) ve Ersin Işık onbiriyle; MİY ise Osman Boz, Selçuk Bulut, Oğuzhan Öztürk (Ahmet Aydemir 60.dk), Özkan Tan, Ramazan Çaktur, Hüseyin Onur Gedikkaya, Rıdvan İgrek, Özcan Polat, Hamed Azımı, Emir Özbay (Emre Can Özbay 30.dk) ve Abdurrahman Veli Akça (Şevki Koç 46.dk) onbiriyle başladı.
Karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmanın 23. dakikasında Kırıkhan Spor Mahmut Dalğıç’ın ayağından kazandığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu sonuçla kapandı. Maçın ikinci yarısında da karşılıklı ataklar vardı. İlerleyen dakikalarda ise Kırıkhan Spor baskısını artırırken, MİY bu baskıya fazla direnemedi. Kırıkhan Spor 78. dakikada Ersin Işık’ın kafayla attığı gol ve 89. dakikada ilk golü atan Mahmut Dalğıç’ın ağları bulan şutuyla maçı 3-0’a getirdi. MİY’in tek golü ise uzatma dakikalarında geldi. Özcan Polat’ın 90+5’te attığı gol skoru belirledi: Kırıkhan Spor 3 – MİY 1.
Karşılaşmada Kırıkhan Spor’dan Ersin Işık (28.dk), Ömer Akçal (60.dk), Burak Tolun (80.dk), Tayfun Bekir Yıldırımhan (88.Dk) ve Hüseyin Akmaz (90.dk); MİY’den ise Özcan Polat (53.dk) ve Rıdvan İgrek (70.dk) sarı kart gören isimler oldu.
Bu sonucun ardından 24 puanda kalan MİY, grupta 5. sırada kaldı. Takımımız bir sonraki maçta, 27 Ocak pazar günü Ceyhan Spor’u evinde konuk edecek. Mut Şehir Stadındaki karşılaşma, saat 14’te başlayacak.

Tema Tasarım | Osgaka.com