FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Haber, Spor 30 Ocak 2019 1359 Görüntüleme

MİY’İN OTOBÜSÜ VAR

KOCAMAZ’DAN MİY’E SÜRPRİZ

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Mut İdmanyurdu Belediyespor’un Ceyhanspor gerçekleştirdiği karşılaşmayı izledi. Başkan Kocamaz, amatör spora ve sporcuya destek kapsamında Mut İdmanyurdu Belediyespor’a futbol serüveni boyunca kullanılmak üzere otobüs hediye etti.
Başkan Kocamaz, Mut’ta gerçekleştirdiği mahalle gezilerinin ardından Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Mut İdmanyurdu’nun Ceyhanspor takımı ile 15.hafta karşılaşmasına katılarak, gençlerin ve sporcuların heyecanına ortak oldu.
Spora ve sporcuya verdiği desteklerle bilinen Başkan Kocamaz, amatör spora destek kapsamında Mut İdmanyurdu Belediyespor’a otobüs hediye etti. Maç öncesi sporculara böyle bir hediye ile sürpriz yapan Kocamaz, Mut ilçe Stadı’nı dolduran taraftarlardan ve sporculardan büyük alkış aldı. Başkan Kocamaz, ‘Büyük Başkan Kocamaz’ sloganları eşliğinde kıran kırana geçen mücadeleyi izledi.
Maçı izleyenler arasında İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca, İYİ Parti Mut Belediye Başkan Adayı Murat Orhan, İYİ Parti Mut İlçe Başkanı Durmuş Ali Çerekçi de yerini aldı.
“MİY’in hedefine ulaşacağına inanıyorum”
Karşılaşma öncesi bir konuşma yaparak, gençlere seslenen Başkan Kocamaz, sporun birleştirici gücü etrafında tüm gençleri ve insanları birleşmeye ve bütünleşmeye davet etti. Başkan Kocamaz, “Spor insanları bir araya getiren, birleştiren ve barış içerisinde yarıştıran en önemli aktivite. Spor, insanların düşüncesine, inancına bakmaz. Sadece fairplay anlayışıyla insanları bir araya getirir. Hem temaşa olarak hem de idman olarak insanlara örnekler sergiler. Mut İdmanyurdumuz, Mersinimizin en önemli spor kulüplerinden biridir. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak bütün amatör spor kulüplerimize her yıl rutin olarak malzeme desteği sağlıyoruz. Bunun yanında spora her türden desteği veriyoruz. Ben, Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak Mut İdmanyurdumuza verdiğimiz bu otobüsün kazasız belasız yolculuklara vesile olmasını temenni ediyorum. Sizleri en derin saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.Mut İdamnyurdu’nun ortaya koyduğu hedefine bu yıl ulaşacağına inanıyorum” dedi.
Maça, Başkan Kocamaz’ın sürpriz hediye mutluluğu ile başlayan Mut İdmanyurdu Belediyespor ekibi, Ceyhanspor Adana ekibini 3-0 yenerek galibiyet mutluluğu yaşadı.

Tema Tasarım | Osgaka.com