FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Haber, Siyaset 5 Şubat 2019 1731 Görüntüleme

VOLKAN ŞEKER SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

Cumhur İttifakının Adayı MHP Mut Belediye Başkan Adayı Volkan Şeker, seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Cumhur İttifakının MHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, MHP Mersin Milletvekilleri Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek, AK Parti ve MHP İlçe Başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
MHP Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker’in seçim bürosu açılışı öncesi, açılışa katılmak için Mut’a gelen MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Hamit Tuna için Mut Sanayi Sitesi girişinde karşılama konvoyu düzenlendi. Çok sayıda aracın katıldığı konvoy sonrası seçim bürosunun bulunduğu İnönü Caddesinde tören düzenlendi.

“ETİK, ADİL, SAYGILI, GÜZEL BİR SÜREÇ YAŞADIK.”

MHP Mersin Milletvekilleri Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve MHP İlçe Başkanı Alparslan Savaş Kır’ın yaptığı konuşmaların ardından açılış töreninde konuşan MHP Mut Belediye Başkan Adayı Volkan Şeker, aday adaylık sürecinden bahsetti. Aday adaylık sürecinde MHP ve Ak Parti’den birçok aday adayının çıktığını belirten Şeker, “Geçmişten bugüne ne gördüm biliyor musunuz; herkeste Mut sevdası vardı. Etik, adil, saygılı, çok güzel bir süreç yaşadık. Bu süreçte hiç birlik beraberliğimizi bozmadık. Şu anda da hep beraber yürüyoruz. Ankara’da aday tanıtım programından geldik, Ak Parti İlçe Başkanımız ilk dakikada karşıladı. Aday adaylarımızın tamamı hem MHP hem Ak Parti aday adayları bağrına bastı ve beraber yol yürümeye karar verdik” dedi.

“YOLUMUZUN DA YÜKÜMÜZÜN DE BİLİNCİNDEYİZ.”

Millete hizmet yolunda mücadelesini yeni bir seviyeye taşımanın heyecanı ve gururu içerisinde olduğunu belirten Şeker, şöyle konuştu: “Yolu doğru olanın yükü ağır derler. Biz yolumuzun da, yükümüzün de bilincindeyiz Evelallah. Bundan hiç kimsenin, şüphesi endişesi olmasın. Mutla ilgili birçok proje hazırladık. Bu projelerimizin hepsini teker teker sizinle paylaşacağız. Hepsini hem paylaşacağız, hem de Allah’ın izniyle yapacağız. Tabi bir de gerçek var, Hamit Tuna başkanımız. Yıllarca Toroslar’da Mersin’in gururu, Toroslar’da Mersin’de yaşayan her insanın örnek aldığı bir insan olarak önümüzde yürüdüğü için kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.”

“İKİ TEŞKİLATIDA MAHCUP ETMEYECEĞİM.”

“Cumhur İttifakının adayı olarak Mut halkının huzurundayım” diyen Şeker, “Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle karşınızdayım. İki liderimizi de, iki teşkilatımızı da hiçbir şekilde mahcup etmeyeceğime herkes emin olabilir. Bu konuda hiç kimsenin kesinlikle şüphesi olmasın. Çünkü biz hesap vereceğimiz günü de biliyoruz, insanların karşısına geçtiğimizde gözlerinin içine nasıl bakacağımızda biliyoruz. İnsan ayırt etme gibi bir özelliğimiz zaten yok. Ten rengi göz rengi farklı olabilir, ama her insanın gözyaşı aynıdır. Bizde o zihniyetle hareket ediyor, o düşünceyle davranıyor ve o düşünceyle yaşıyoruz” şeklinde konuştu. Volkan Şeker, kendisine gösterilen ilgi ve destek veren herkese teşekkürlerini ileterek konuşmasını noktaladı.

“HİZMET BİZİM İŞİMİZ.”

Açılış töreninde konuşan MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna ise; Toroslar’ı adeta bir köyden, şehrin en hızlı gelişen en çok değişen ilçesi konumuna getirdiklerini söyledi.

Siyasetinin dünden bugüne hep omurgalı olduğunu söyleyen Tuna, “Duruşumuzdan asla taviz vermemişizdir. 11 Eylül’den beri sahadayız. Mersin kazan biz kepçe misali, şehrimizin her noktasına gidiyoruz. 24 yıllık aktif siyasetimizde hakikaten adam biriktirmişiz, insan biriktirmişiz. Arayan herkesi dinlemişiz. Geldiğimiz yeri kesinlikle unutmayız. Makamımız mevkiimiz ne olursa olsun, o duruş millet ortalaması duruştur. Asla millete tepeden bakmadık, bakmayız da. Hizmet bizim işimiz” dedi.

“DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKTIK.”

Çok önemli bir seçime gittiklerini ifade eden Tuna, şunları söyledi: “Bu coğrafyada emperyalistlerin hayalleri, emelleri bitmedi. Yarında bitmeyecek. Onun için biz sadece belediye başkanlığı yapmadık. Belediye başkanlığı yaparken, bizi millet yapan değerler konusunda hep hassas davrandık. Nedir bunlar; dilidir, bayrağıdır, vatan toprağıdır, tarih şuurudur, milli kültürüdür, manevi değerleridir. Hep bunları önde tutmaya gayret ettik. Amaç nedir, biz geldik gidiyoruz; ama bizden sonra yaşayacak olan gençlerimize çocuklarımıza bu bilinci vermek. Bu coğrafya zor bir coğrafya. Üç tarafı denizlerle çevrili Avrupa’ya uzanan bir yol, Kafkaslara giden bir yol, Ortaasya’ya açılan bir yol. Özellikle şehrimiz liman şehri olmasıyla özellikli bir yer. Hem şehrin özelliği hem Anadolu coğrafyasının özelliğinden dolayı bu ülkede hesap yapanların hesabı bitmedi, bitmeyecek. Onun için ne yapacağız; bir olacağız, beraber olacağız. Yunus Emre’nin dediği gibi, birleşirsek tok oluruz, ayrışırsak yok oluruz. Hacı Bektaş’ın dediği gibi, bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. 13 ilçede Büyükşehir’i hep birlikte Cumhur İttifakıyla alarak zaferle sonuçlandıracağız.”

“PROJEDE EN ÖNDEYİZ.”

İleriki günlerde projelerimiz açıklayacaklarını belirten Tuna, bu konuda mütevazi olmadıklarını söyledi. Tuna, “Bakın Toroslar’ı kıt imkanlarla nereden nereye getirdik. Tam 20 kat büyüttük. Sağlığın, eğitimin, gençliğin merkezi yaptık. Yapılabilecek enlerin ve ilklerin öncüsü olduk. Biz projecilikte en öndeyiz. Üç üniversite ile ortak proje yapan tek belediyeyiz. Mut’ta Volkan Şeker’i, Mersin’de Hamit Tuna’yı belediye başkanı yapmaya hazır mıyız!” şeklinde konuştu. Hamit Tuna konuşmasını teşekkürlerini sıralayarak noktaladı.
Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosu, kurdele kesilerek açıldı.

Tema Tasarım | Osgaka.com