FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Haber, Spor 19 Şubat 2019 1204 Görüntüleme

MİY ZORLU DEPLASMANDA KAZANDI

Mut İdman Yurdu Belediye Spor (MİY), Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 18. hafta karşılaşmasında, deplasmanda Talasgücü Belediye Spor’la karşılaştı. İlçemiz takımı MİY, Talasgücü ile yaptığı karşılaşmadan 1-2 galip ayrılmasını bildi.
Kayseri Atatürk Spor Kompleksi yan açık sahada hafta sonunda oynanan karşılaşmaya MİY, Osman Boz, Rıdvan İgrek, Hüseyin Onur Gedikkaya, Hasan Can Şay, Özkan Tan, Abdurrahman Veli Akça, Emre Can Özbay, Osman Nuri Çulfa, Özcan Polat, Emir Özbay (Bekir Yücedağ 76.Dk) ve Erdi Balcı (Hamed Azımı 51.Dk) (Ramazan Çaktur 87.Dk). onbiriyle; evsahibi takım Talasgücü Belediye Spor ise Mustafa Umut Mete, Adem Demiroğlu, Göksel Arsoy, Mehmet Tahir Kalem, Burak Öztürk, Furkan Özdemir (Yunus Öztürk 76.Dk), Okan Yenidünya (Mustafa Erkoç 76.Dk), Ertuğrul Yalman, Mustafa İlkay Kartal, Yusuf Eser (Süleyman Öztürk 76.Dk) ve Recep Daylak onbiriyle başladı.
Orta hakem Ali Artun Özdemir, yan hakemler Haydar Avcı ve Ali Ceylan üçlüsünün yönettiği karşılaşmada, Osman Köksaldı dördüncü hakem, Abdulkadir Buldu ise gözlemci olarak görev yaptı.
Maça hızlı başlayan evsahibi takım, beklediği gole 30. dakikada kavuştu. Talasgücü, Ertuğrul Yalman’ın ayağından kazandığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra dengeyi sağlayan ve rakip takım kalesine yüklenen MİY, yediği golden 8 dakika sonra eşitliği sağladı. MİY’in golü Abdurrahman Veli Akça’dan geldi. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve devre 1-1 beraberlikle kapandı. İkinci yarıda her iki takımın karşılıklı atakları vardı. Kora kor mücadelelerin yaşandığı karşılaşmada 75. dakikada Özcan Polat takımımız MİY’in galibiyet golünü attı ve durumu 1-2 yaptı. Evsahibi Talasgücü golden sonra ataklarını artırıp beraberlik için yüklense de, MİY defansında açık vermedi. Maç bu sonuçla sona ererken, 3 puana ulaşan takım MİY oldu. Talasgücü Belediye Spor 1 – Mut İdman Yurdu Belediye Spor 2.
Maçta, MİY’den 89. Dakikada Emre Can Özbay çift sarı karttan kırmızıyla oyun dışı kalırken, Özcan Polat (19.Dk), Abdurrahman Veli Akça (82.Dk) ve Rıdvan İgrek (85.Dk) sarı kart gören isimler oldu. Talasgücü’nde ise Göksel Arsoy (90+3.Dk), Mehmet Tahir Kalem (63.Dk), Yusuf Eser (57.Dk) ve Ertuğrul Yalman (19.Dk) sarı kartla cezalandırılan isimler oldu.
Bu sonucun ardından puanını 34’e çıkaran Mut İdman Yurdu, BAL 5. grupta bir sıra yükselerek 4. Sıraya geldi. Talasgücü Belediye Spor ise 25 puanda kalırken, 8. Sıraya geriledi. Takımımız MİY, 19. hafta müsabakalarında, bir alt sıramızdaki Adana Kiremithanespor’u konuk edecek. 24 Şubat pazar günü oynanacak karşılaşma, saat 14’te başlayacak.

İlginizi çekebilir

3 Fidan Mezitli’de anıldı

3 Fidan Mezitli’de anıldı

Tema Tasarım | Osgaka.com