FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Spor 12 Mart 2019 1636 Görüntüleme

KOPAN İSTİFA ETTİ

Mut İdman Yurdu Belediye Spor Teknik Direktörü Okan Kopan, görevinden istifa etti. Kopan istifasının ardından bir veda mesajı yayınladı. Kopan mesajında, “Aldığımız bu istifa kararı bizim için kolay olmadı. Ben camiaların zarar görmemelerinden yanayım. Bunun için bu kararın nedenlerini açıklamak istemiyorum. Sadece çok yıprandım; ailemden, özel hayatımdan fedakarlıklar yaptım. Bu fedakarlıklar maddi ve manevidir. Bunun aksini iddia edecek bir insan dahi çıkarsa alnını karışlarım. Evet liderim, güçlüyüm; fakat bir ilçenin umutlarını, beklentilerini karşılayacak kadar güçlü değilim. Mücadelemi maksimum derecede verdim. Ancak öyle sorunlar ile mücadele ettim ki, bunların üstesinden gelecek kalibreye sahip değilim” dedi.

“Önemli olan Mut İdman Yurdu.”

Futbolun içinde ayrılıklar bulunduğunu ve bunlardan birini yaşadığını ifade eden Kopan, şöyle konuştu: “Daha önce 27 kulüpte çalıştım fakat hiçbiri beni bu ayrılık kadar üzmedi. İnsanların bana olan sevgisi ile şu ana kadar mücadele ettim. Ancak en son Perşembe günü yaşadığım olay bardağı taşıran son damla idi. Çok uzatmadan; bizler gelip geçiciyiz önemli olan Mut İdman Yurdu’nun menfaatleri. Bu menfaatler için hiçbir sorumluluk almayan insanlar belki bundan sonra alır ve Mut İdman Yurdu’nu ayakta tutar. Tüm kalbim bu yönde. Sevgi ve saygılar.”
Kopan’ın istifasının ardından açıklama yapan Kulüp Başkanı Mustafa Keskin, Kopan’ın ayrılığının kendileri için sürpriz olduğunu belirterek; “Mut ilçesine geldiği günden bu yana taraftarıyla ve şehirle bütünleşen Okan hocamızın almış olduğu bu karar hepimizi çok fazla üzmüştür” dedi. Kopan’ın kararına saygı duyduklarını ifade eden Keskin, geri dönmesine ikna çalışmalarının olacağını söyledi.

Tema Tasarım | Osgaka.com