FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Haber 26 Mart 2019 1079 Görüntüleme

KOCAMAZ: “MERSİN’E HİZMETİ İBADET BİLDİM”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Büyükşehir Belediyesi’nde geçirmiş olduğu 5 yıllık hizmet serüvenini 5.Yıl Hizmet Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı’nda anlattı. Başkan Kocamaz’ın katılımcılarla samimi bir şekilde duygularını paylaştığı toplantıya Kocamaz’ın, “Huzur-u kalple tamamladığım 5 yıllık büyükşehir belediye başkanlığı görevimde hiçbir ayrımcılık yapmadan, hesap verebilir bir anlayıştan bir an bile ayrılmadan Mersin’e hizmeti bir ibadet bildim” sözleri damgasını vurdu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 30 Mart 2014’te başlayan hizmet maratonunda 5 yılı tamamladı. Göreve geldiği günden bu yana Mersin’e üretken belediyecilik anlayışıyla yaptığı hizmetlerin bir kısmını düzenlenen ‘Hizmette 5. Yıl Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı’nda anlattı.
Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen toplantıya Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Demokrat Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayfer Yılmaz, İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı, KKTC Mersin Başkonsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu, KKTC Eğitim ve Kültür Ataşesi Yusuf İnanıroğlu, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Başkanı Hasan Engin, İYİ Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ahi, Demokrat Parti Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Akgün ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, basın mensupları ile yüzlerce Mersinli katıldı.
Hizmet ve tanıtım toplantısında 5 yıl gibi kısa bir süreye sığdırdığı binlerce hizmeti tanıtan Başkan Kocamaz, 5. yıl için hazırlanan hizmet tanıtım videosunu katılımcılarla birlikte izledi. Sosyal hizmetlerden tarımsal hizmetlere, engelli hizmetlerinden çevre koruma hizmetlerine, MESKİ ile birlikte hayata geçirilen projelerden gerçekleştirilen sportif faaliyetlere kadar verilen hizmetleri anlatan bir sunum yapan Başkan Kocamaz, hizmetlerini tek tek anlattı.

Başkan Kocamaz, “2014’te Mersin bambaşka bir bahara uyandı”

Hizmet Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı’nda konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “2014 yılında Mersin bambaşka bir bahara uyanacak dedik. Sizler de bize inandınız, bize güvendiniz, güzide kentimiz Mersin’in yönetimini bize emanet ettiniz. Herkesin bilmesini isterim ki, bizler, başkalarının yolunu değil, halkımıza ve Mersin’imize çıkan yolu seçtik. Yeniliklere açık, geçmişten gelen kadim değerlerimize her daim bağlı olduk. Biz gücümüzü Torosların heybetinden, cesaretimizi insanımızdan, azmimizi ise bitmek bilmeyen vatan sevdamızdan aldık. Biz Mersin’e bir gün değil, bir ömür bağladık” dedi.

“Daha güçlü bir Mersin için çalıştık”

Göreve geldiği günden bu yana Mersin halkına yakışır sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetler ürettiğini belirten Başkan Kocamaz, “Ulaşımdan altyapıya, çevreden bilgi teknolojilerine, eğitimden kültür-sanata, spordan sosyal hizmetlere kadar tüm alanlarda hizmet üreterek daha modern, daha güçlü, daha yaşanabilir bir Mersin için çalıştık. Hizmet aşkıyla, kurumsal kapasitemizi sonuna kadar zorlayıp çalınmadık kapı bırakmadık. İnsan odaklı politikamızla biz, yüreklere uzanan yollar, sağlığa değer katan sular, doğaya can veren parklar yaptık. Çünkü biliyoruz ki, Mersin her şeye değer” şeklinde konuştu.
Başkan Kocamaz’ın konuşmasının ardından 5. Yıl pastası kesildi ve toplu hatıra fotoğrafının ardından toplantı sona erdi.

İlginizi çekebilir

SEÇER’İN MUT MESAİSİ

SEÇER’İN MUT MESAİSİ

Tema Tasarım | Osgaka.com