FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Haber, Spor 11 Nisan 2019 1388 Görüntüleme

ÇALIKUŞU: “İnatla ligde kalma mücadelesi vereceğiz”

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden takımımız Mut İdman Yurdu Belediye Spor (MİY), haftasonunda Adana Vefa 01 ile oynayacağı maçı rakibinin ligden çelikmiş olmasından dolayı hükmen kazandı. Mut İdman Yurdu Belediye Spor Teknik Direktörü Onur Çalıkuşu 3-0’lık hükmen galibiyetin ardından gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

Onur Çalıkuşu yaptığı açıklamada: “Bu hafta, rakibimiz Adana Vefa 01 ligden çekildiği için hükmen galip gelerek hanemize 3 puan daha ekledik ve puanımızı 48 yaparak 4’üncücü sıraya yükseldik. BAL ligi statüsüne göre Mersin takımlarından bir tanesi şampiyon olmazsa maalesef bir alt lige düşeceğiz. Tabi ki biz mücadelemize sonuna kadar devam edeceğiz. Şu anda o kadar sahipsiz bir durumdayız ki; oyuncularımız, ekibimiz ve başta yönetim kurulu başkanımız Mustafa Keskin ve yönetimi olmak üzere bu yükün altından kalkabilmek için var gücümüzle mücadele ediyoruz. Ancak biz kader birliği yaptık, bu takım düşse bile şerefiyle düşecek. Bize sahip çıkmayanlara inat sonuna kadar ligde kalabilmenin uğraşını vereceğiz” dedi.
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5’nci Grupta bu hafta Medcem Silifke Belediyespor 56 puanla liderliğini sürdürürken 68 Aksaray Belediyespor 53 puanla ve averaj üstünlüğü ile ikinciliği paylaşıyor. İçelspor yine 53 puanla üçüncü, takımımız ise 48 puanla dördüncülüğe yükseldi.
Mut İdman Yurdu haftaya 7 Mart Kadirli Demirspor ile deplasmanda oynayacak.

Tema Tasarım | Osgaka.com