FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Spor 24 Nisan 2019 1095 Görüntüleme

MİY BAŞKANI KESKİN: “ÇOK AĞIR GELİYOR”

İlçemiz takımı Mut İdman Yurdu Belediye Spor’un, son hafta karşılaşmalarının ardından Spor Toto Bölgesel Amatör Ligden (BAL) düşmesinin ardından Mut İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keskin, önemli açıklamalarda bulundu.

“BÜYÜK BAŞARILARA RAĞMEN LİGDEN DÜŞTÜK”

Mustafa Keskin yaptığı açıklamada, 8 Ocak 2019’da göreve geldiklerini anımsatarak, “Söylemesi zor ama ligden düştük. Diğer rakip takımlara göre büyük başarılar elde ettik. Zor maçları geçtik. Bir de maddiyatsızlığı eklersek bence başarımız çok yüksek. Tabi ligin kuralları çok acımasız; bizden daha alt sıralarda olmalarına rağmen bazı takımlar ligden düşmüyor, biz ise 51 puanla 4’üncü sırada olmamıza rağmen düşüyoruz. Bu kadar büyük paraların ödendiği ve büyük emekler harcadığımız ligden düşmek inanın ki çok ağır geliyor” dedi.

“SÖZLER TUTULMADI”

Bazı şahısların şimdi matematik hesapları yaptıklarını söyleyen Keskin, şöyle konuştu: “Bazı maçlarda kasıtlı olarak yenilseydik ligden düşmezdik, diyenler de var. Elbette, ama her insanın çizdiği bir yolu ve bir duruşu olmalı. Onur hocamız olsun, futbolcularımız olsun, biz yöneticiler olsun; kim kimi yıkmış, kim kime yıkılmış hiç düşünmedik. Takip de etmedik. Her zaman sahaya 3 puan alacağız diye çıktık. Ama nasipte yoksa bir şey sabaha kadar matematik hesabı da yapsan olmuyor. Bizim nasibimiz de buymuş demek ki. Hala futbolcularımızın ve teknik heyetin maaşları ödenemedi, duruyor. Ne yapacağımızı da bilmiyoruz. Zaten kimse yoktu yanımızda. Şimdi de, bundan sonra da birilerinin olacağına inanmıyorum. Reklamlar ve sponsorluklar için çok sözler aldık ama hiç birinden ödeme dahi alamadık. Kimse sözünü tutmadı.”

“U 19’A BİLE SEVİNEMEDİK”

U 19 takımının Türkiye Şampiyonluk finallerine katılma hakkı kazandığını belirten Keskin, “Bu durum 1954’ten bu yana ilk defa oldu. Buna bile sevinemedik, üzgünüz. Bütün olarak takımımızın emeği ortada. Göreve gelirken enkaz devraldığımı biliyordum; ama çok değil 10 kişi bile sahip çıkar, çözüm yolu üretir, yanımızda olur düşüncesindeydim, ama yönetim bile yanımda olmadı. Bu durumda diğer kişilere diyecek lafım kalmıyor” şeklinde konuştu.

“GEREKİRSE BIRAKIRIZ”

Kulüp Başkanı Keskin, açıklamalarının devamında şunları söyledi: “Ligden düştüğümüze sevinip, kafasında takım üzerinde hesap yapanlar elbette vardır. Hiç merak etmesinler ki; makam, mevki de hiçbir zaman gözümüzde olmadı. Nasıl bu enkazı bile bile devraldıysam, yine çıkar gönüllü biri‚ ben varım, der; biz de kararımız alır, aslanlar gibi bırakırız. Mut İdman Yurdu benim için onurdur, gururdur. Tek mutlu olduğum bir şey varsa, o da onurumuzu, gururumuzu satmadık. Arayıp her şeyi teklif bile etseler ya da yeri gelip tehdit bile etseler biz aynı yerimizdeydik. Çizgimizi, duruşumuzu hiç bozmadık. Kimse bu takım üzerinden nemalanmak düşüncesi içerisinde olmasın. Ligde kalamadığımız için bütün Mut halkından özür diliyorum. Bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ayrıca teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.”

Tema Tasarım | Osgaka.com