FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Spor 21 Mayıs 2019 1338 Görüntüleme

BÜYÜKŞEHİR “YÜZME”YE ÇAĞIRIYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi spor akademisi bünyesinde hizmet veren yüzme kursunun 2019 yılı dönem kayıtları başladı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, 7’den 77’ye yüzme bilmeyen vatandaşları yüzme kursuna davet ediyor. Macit Özcan Spor Kompleksi’nde üç dönem olarak verilecek olan yüzme kursları ile genç, yaşlı herkes hem yüzmeyi öğrenecek, hem de yaz aylarının bunaltan sıcaklarında serinleyebilecek.
Mersin’de yaz tatilini sosyal ve sportif kurslarla değerlendirmek isteyen vatandaşlar da bu kursa katılım gösterebilecek.

Özel bireyler için özel ilgi

Engelli bireylerin sosyal hayata daha çok katılması amacıyla görme, işitme ve zihinsel engelli öğrencilere özel olarak açılan yüzme kursu da kursiyerlerini bekliyor. Dezavantajlı ve özel bireylerin su korkularını yenmeleri, yüzmeyi öğrenebilmeleri ve suyun içerisinde rahat hareket edebilmeleri için verilecek olan bu kursta uzman eğitmenler görev alacak.

Kurs kayıtları başladı

Büyükşehir’den yapılan açıklamaya göre; 1.dönem yüzme kursları 17 Haziran-11 Temmuz 2019 tarihleri arasında, 2. dönem yüzme kursları 16 Temmuz 8 Ağustos 2019 tarihleri arasında ve 3. dönem yüzme kursları ise 19 Ağustos 12 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Kurslarla ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlar ise 0324 533 21 42 numaralı telefondan ulaşarak bilgi alabilecekler.

Tema Tasarım | Osgaka.com