FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Haber 29 Mayıs 2019 1097 Görüntüleme

MUT ÜLKÜ OCAKLARINDA GÖREV DEĞİŞİMİ

Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanlığına Aydınoğlu İlkokulu Öğretmeni Ali Özdemir getirildi. Özdemir, önceki başkan Soner Kır’dan görevi devraldı.
Mut Ülkü Ocakları binasında yapılan devir teslim töreninde konuşan yeni Mut Ülkü Ocakları Başkanı Özdemir, “Görevi devraldığım Sayın Soner Kır başkanım büyük işler başarmıştır. Bizde kendilerinin yakmış olduğu meşaleyi söndürmeden ileriye taşımak boynumuzun borcudur” dedi.
Özdemir yaptığı konuşmada, “Ülkü Ocakları işi gönül işidir. Sevda işidir. Çıkar rant işi değildir. Ülkü Ocakları Başkanı olarak ocağa fitne fesat sokmaya çalışanlara müsaade etmeyeceğime, ocağın değerlerini çiğnetmeyeceğime, verilen bu emanete ihanet etmeyeceğime, namusum şerefim üzerine söz veriyorum. Ülkü Ocakları teşkilatı büyük hedefler için, vatan millet için mücadele eden bir kuruluştur. Bizler de bu hedefe hizmet eden gönüldaşlarız” ifadelerini kullandı. Özdemir, bu hedef doğrultusunda çalışmış, ülkü ocaklarında daha önce görevde bulunmuş başkanlarıma ve yönetimlerine vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti.
Yapılan konuşmaların ardından, Ali Özdemir Türk Bayrağını öperek görevi Soner Kır’dan devraldı.

Tema Tasarım | Osgaka.com