FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Haber 17 Haziran 2019 1097 Görüntüleme

ÇIDOG SÖĞÜTÖZÜ’NDEN ÇİVİ’YE YÜRÜYECEK

Mut Çıtlık Doğa Gezginleri (ÇIDOG), düzenlediği gezi ve doğa yürüyüşlerinde bu hafta, Mut’un Söğütözü Yaylası ve Çivi Mahallesine gidecek.

91. etkinliğine hazırlanan Mut Çıtlık Doğa Gezginleri, bu hafta sonunda Mut’un Söğütözü Yaylası ile Çivi Mahallesine doğa yürüyüşü düzenliyor. ÇIDOG, Söğütözü-Çivi doğa yürüyüş etkinliğini sosyal medya hesabından duyurdu. Yapılan duyuruda, yaklaşık 8 km.lik Söğütözü-Çivi doğa yürüyüşü için şu bilgiler verildi: “Yaz etkinliği yaylada güzel olur. Mut Çıtlık olarak ilk yaz etkinliğini Söğütözü yaylasından Çivi köyüne yürüyerek yapacağız. 08.30’da Çınaraltı Parkı’ndan hareket ederek Kozlar’a varacağız ve Kozlar yaylası merkezdeki meşhur kahvede çay içerek ilk kısa molamızı vereceğiz. Daha sonra buz gibi ve tadına doyulmaz suyu olan Sıra Tekneler’de kısa bir mola daha vereceğiz. Araçlarımızla Söğütözü tarihi köprüsüne ulaşarak orada son molamızı verip yaklaşık 8 km.lik yürüyüşümüze başlayacağız. Yolun ortalarında Gevne yaylasında bir yayla evinin bahçesinde yanımızda getirdiğimiz azıklarımızla öğle yemeğimizi yiyeceğiz. Tekrar yürüyerek Çivi Köyü’nde yürüyüşümüz son bulacak.”
Düzenlenecek doğa yürüyüşüyle ilgili ayrıntılı bilgilere sosyal medyada facebook/MUT ÇITLIK DOĞA GEZGİNLERİ sayfasından ulaşılabilir.
Mut Çıtlık Doğa Gezginleri Başkanı Ayşe Ardıç, düzenleyecekleri doğa yürüyüşüne herkesi davet etti.

Tema Tasarım | Osgaka.com