FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Haber 3 Temmuz 2019 2477 Görüntüleme

MUT’A PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK MERKEZİ

MUT’TA İLK

Mut’ta psikolojik danışmanlık alanında ilk özel işyeri açıldı.

Psikolog Buket Göse, Gelişim Psikolojik Danışmanlık Merkezi adını verdiği işyerinin açılışını gerçekleştirdi. Doğancı Mahallesi Karakozak Sokakta hizmete giren işyerinin açılışını, Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker ve Ak Parti Mut İlçe Başkanı Soner Solak birlikte yaptı.
Çok sayıda konuğun katıldığı açılışta, Gelişim Psikolojik Danışmanlık Merkezi’yle ilgili bilgi veren Psikolog Buket Göse, faaliyet gösterdiği alanda Mut’ta ilk özel işyeri olduğunu söyledi.
Psikolog Buket Göse, “Mut’ta bu alanda ilk özel işyerini açtık. Kurumumuzda çocuklar için oyun odası mevcuttur. Çocuklarla oyun terapisi, masal terapisi, bilişsel davranışçı terapi yöntemlerini uygulamaktayız. Oyun terapisinin amacı çocuğun normal gelişimini etkileyen duygusal, davranışsal ve psikolojik problemleri ortadan kaldırmak ve problemin büyümesini önlemektir. Bireysel terapilerimizde ise kişinin kendini yeniden keşfetmesi ve gelişmesi, hayata ve problemlerine farklı pencereden bakabilme becerisi kazanması gibi bireyin olumlu kazanımları söz konusudur” dedi.
Psikolog Göse, işyerinin açılışına katılarak kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerini iletti.
Hayırlı olması temennilerinin ardından, merkezin açılış kurdelesi kesildi.
Gelişim Psikolojik Danışmanlık Merkezi, Doğancı Mahallesi Karakozak Sokak No: 2/205’te, Berber Mavi Sakal üstünde hizmet verecek. Merkezle ilgili daha detaylı bilgi almak isteyenler, 0538 780 05 35 numaralı telefonu arayabilirler.

İlginizi çekebilir

Mut’ta ekmek 7,5 lira oldu

Mut’ta ekmek 7,5 lira oldu

Tema Tasarım | Osgaka.com