FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Spor 31 Temmuz 2019 2087 Görüntüleme

MİY’DE HAREKETLİ GÜNLER

Mut İdman Yurdu Spor Kulübü’nde (MİY) Başkan Onur Çalıkuşu olarak belirlendikten sonra yönetim kurulu üyeleri ve üyelerin görevleri de açıklandı.
Kulübün sosyal medya hesabından açıklanan Mut İdman Yurdu Yönetim Kurulu ve görev dağılımı şöyle oluştu: Onur Çalıkuşu (Başkan), Mahmut Akarca (Başkan Yardımcısı), Muhammet Senemli (Başkan Yardımcısı), Yücel Buğdaycı (Futbol Şube Sorumlusu), İsmail Kaplan (Basın Sözcüsü), Ömer Gülüş (Kulüp İdari Amiri), İbrahim Uçar (Muhasip), Ömer Sekmen (Altyapı Sorumlusu), Mehmet Demir (Genel Kaptan), Mustafa Kestek (Genel Sekreter), Haluk Yaşar (Taraftar Sorumlusu) ve üyeler İsmail Yılmazer, Zeynel Teke, Mustafa Özdemir, Muzaffer Uğur Kılıç.

TEKNİK PATRON MEHMET AKAR

Yeni yönetim kurulunu belirleyen ve görev dağılımını gerçekleştirmesinin ardından hareketli günler yaşayan MİY futbol takımında, yeni teknik kadro ve futbolcularla ardı ardına anlaşmalar sağlandı. Teknik sorumlu olarak Mehmet Akar’la anlaşan MİY’de, takımın yardımcı hocalığına Naci Tugay Buğdaycı’yı getirildi. MİY’de takımın altyapısı Ömer Sekmen’e teslim edilirken, altyapı hocalığı için İbrahim Uçar’la anlaşıldı. Yeni sezon öncesi MİY futbol takımında futbolcular Halil Damburacı ve Mustafa Karaman ile de el sıkışıldı.

ESKİ YÖNETİME TEŞEKKÜR

Öte yandan MİY’den yapılan açıklamayla, eski başkan ve yönetimine teşekkür edildi. Açıklamada, “Kulübümüzün zor zamanında ateşten gömleği giyerek bu süreci en iyi şekilde idare etmeye çalışan başta Mustafa Keskin Çavuşoğlu ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Önümüzdeki süreçte de bizim yanımızda olacaklarına inancımız tamdır” denildi.

Tema Tasarım | Osgaka.com