FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Haber 4 Eylül 2019 1896 Görüntüleme

Kaymakam Köken’e gelen çiçekler öğrencilere yardım amaçlı satışa sunuldu

26 Ağustos’ta göreve başlayan ilçemizin yeni Kaymakamı Muammer Köken, göreve başlaması nedeniyle kendisine hediye edilen çiçekleri, ihtiyacı olan öğrencilerin kırtasiye giderlerinde kullanılması amacıyla artırma yoluyla satışa çıkardı. Mut Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Mut Halk Eğitim Müdürlüğü eliyle şatışa çıkan çiçeklerden ilkini, 100 lira karşılığında Kaymakam Köken aldı.
Tarihi Karacaoğlan Çınaraltı Parkı’nda yapılan açık artırmada 100 lira karşılığında ilk çiçeği kendisi alan Kaymakam Muammer Köken, “Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfımız ve Halk Eğitim Müdürlüğümüz hayırlı bir işe vesile oluyorlar. Bildiğiniz üzere 26 Ağustos’ta işe başladım. Vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza çok teşekkür ediyoruz. İlçemizin önde gelenleri bizlere ‘Hoş geldiniz’ anlamında çiçekler hediye etti. Biz de bunu yine hayırlı bir işe vesile kılmak için, ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kırtasiye yardımı yapılması amacıyla burada bir mezat şeklinde arkadaşlarımız Çınaraltı’nda satmaya karar verdi. Çiçeklerin satışından elde ettikleri gelirle ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kırtasiye şeklinde cevap verecekler. İnşallah güzel olur ve bu çiçekler daha uzun ömürlü, daha bakımlı hale gelir diye düşünüyorum” dedi.
Kaymakam Muammer Köken’in ardından ikinci çiçeği ise, Halk Eğitim Müdürlüğü adına Müdür Tuna Mutluyol aldı. Açık artırmada, 26 çiçek yurttaşların beğenisine sunuldu.

Tema Tasarım | Osgaka.com