FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Haber 6 Kasım 2019 1112 Görüntüleme

Kapkaç Şüphelilerine Polis Baskını

Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince suç ve suçlulara yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mersin İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğünce sürdürülen 7 günlük çalışmada; şu olaylar meydana geldi:
Çankaya Mahallesi Mersin Oteli civarında parkta uyuyan vatandaş, uyandığında boynunda bulunan altın kolyesinin olmadığını fark etti. Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce alınan beyanının ardından şüphelinin kaçtığı yol güzergahında bulunan kameralar incelendiğinde şüphelinin M.T olduğu tespit edildi. Şahıs çaldığı kolye ile birlikte yakalanarak adli mercilere sevk edildi. Çalınan kolye sahibine teslim edildi.
2 adet tüfek ile 15 gr esrar maddesi ele geçirilerek, olaylara karışan 5 şahıs hakkında gerekli adli işlemler yapıldı.
Hırsızlıkların aydınlatılması ve şüphelilerin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda 1 adet elektrikli bisiklet ele geçirilerek sahibine teslim edildi, 6 hırsızlık olayı aydınlatıldı. Olayları gerçekleştiren ve iştirak eden 10 şüpheli yakalanarak haklarında gerekli adli işlemler yapıldı.
Yapılan kontrollerde ve aranan şahıslara yönelik sürdürülen çalışmalarda; Uyuşturucu Uyarıcı Madde Ticareti, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma, Yağma, Cinsel Taciz, Kaçakçılık, Terör Örgütü Propagandası, Hırsızlık, Parada Sahtecilik olmak üzere 7 Yıl ve aralıklarla hapis cezası bulunan 54 şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edildi.
Mersin Polis Teşkilatınca, halkın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarına sürekli devam edeceği bildirildi.

İlginizi çekebilir

Tam Kapanma Genelgesi

Tam Kapanma Genelgesi

Tema Tasarım | Osgaka.com