FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Haber 11 Aralık 2019 1082 Görüntüleme

KÜÇÜK NEHİR’DEN SEÇER’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Anamur Şehit Şükrü Ünlü Ortaokulu’nda eğitim gören ve geçtiğimiz günlerde kendisine mesajla ulaşarak, hem kendisi hem de okulundaki diğer arkadaşları için voleybol topu ve spor malzemeleri isteyen Nehir’in isteğini kırmamış, ekipler aracılığı ile malzemelerin Anamur’a kadar ulaştırılmasını sağlamıştı. Küçük Nehir de bunun üzerine hem mutluluğunu paylaşmak, hem de arkadaşlarının selamını iletmek için Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkür ziyaretinde bulundu.
Nehir, Başkan Seçer’e arkadaşlarının selamını getirdi
Nehir Yeşilçayır, geçtiğimiz günlerde Başkan Seçer’e bir mesaj atmış, voleybol topu ve spor malzemesi istemişti. Başkan Seçer de mesaja kayıtsız kalmayarak, Nehir’in ve arkadaşlarının dileğini yerine getirmiş, kısa sürede malzemelerin okula ulaştırılmasını sağlamıştı. Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Cemal Özer de spor ekipmanlarını öğrencilere teslim etmişti. Malzemelerine kavuşan öğrenciler,Anamur’da aynı zamanda Başkan Seçer ile görüntülü telefon görüşmesi de yapmıştı.
Bu kez de küçük Nehir, kardeşi Meriç Yeşilçayır ile birlikte isteğinin karşılanması üzerine Anamur’dan kalkıp Mersin’e geldi ve Başkan Seçer’e arkadaşlarının selamını getirdi.
Seçer: “Tüm arkadaşlarına selamlar gönderiyorum”
Makamda gerçekleştirilen teşekkür ziyaretinde Nehir Yeşilçayır, “Bize yardımınızdan dolayı teşekkür ederim. Buraya bu yüzden geldim. Çok teşekkürler” dedi.
Başkan Seçerde Nehir ve arkadaşlarının başarılı olmalarını dileyerek, “Maçlarınız devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir müsabakada başarılı oldunuz. Önümüzdeki günlerde de Mersin’de bir maçınız var. Orada da başarılar diliyorum size. Tüm arkadaşlarına selamlar gönderiyorum” diye konuştu.

Tema Tasarım | Osgaka.com