FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Haber 17 Aralık 2019 1398 Görüntüleme

ALAHAN’DA İŞYERİNE AV TÜFEĞİYLE ATEŞ AÇILDI

Mut’ta bir kişiyi darp ettikten sonra işyerine av tüfeğiyle ateş açan iki zanlı, Mut Merkez Jandarma Karakol Komutanlığının çalışmaları sonucu yakalandı. Savcılık sorgularının ardından, yakalanan zanlılardan biri tutuklanarak Silifke Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilirken, diğeri serbest bırakıldı.
Edinilen bilgilere göre olay, Mut’a bağlı Geçimli Mahallesi Alahan mevkiinde, pazar günü akşam saatlerinde meydana geldi. Burada faaliyet gösteren et lokantasına gelen R.S.Ş. (2001) ve Ü.Ş. (1998) isimli şahıslar, S.S. (2001) isimli şahsı darp etti. Darp sonucunda S.S. İsimli şahıs işletme içine kaçtığı esnada, R.S.Ş. isimli şahıs tarafından aracında bulunan av tüfeği ile lokantanın çatısına ve lokantanın yanında bulunan N.G. (1963) isimli şahsa ait Kahvaltı Salonunun camlarına ateş edildi. Olayda her iki işletmede maddi hasar meydana gelirken; et lokantası sahibi A.K. (1986) tüfekten çıkan saçmaların sağ eline isabet etmesi sonucu hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı. Şüpheliler R.S.Ş. ve Ü.Ş. olaydan sonra av tüfeği ile birlikte olay yerinden firar etti.
Olayın ardından Merkez Jandarma Karakol Komutanlığınca geniş çaplı araştırma başlatıldı. Araştırmalar sonucunda, firari şüpheliler R.S.Ş. ile Ü.Ş. isimli şahıslar kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şüpheliler, çıkarıldıkları savcılıkta yapılan sorgularının ardından, R.S.Ş. isimli şüpheli tutuklanarak Silifke Kapalı Cezaevine gönderildi, Ü.Ş. isimli şüpheli ise serbest bırakıldı.
Ayrıca tutuklanan R.S.Ş. isimli şahsın yapılan sorgusunda, faili meçhul olan otodan hırsızlık olayını da O.D. isimli şahıs ile birlikte yaptığını itiraf ettiği öğrenildi. Mut Merkez Jandarma Karakolu tarafından yapılan soruşturmada O.D. isimli şahsın cezaevinde bulunduğu öğrenilirken; şüpheli R.S.Ş.’nin bu konu ile ilgili beyanı alınarak faili meçhul olay aydınlığa kavuşmuş oldu.

Tema Tasarım | Osgaka.com