FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Haber 11 Şubat 2020 1000 Görüntüleme

MUT’TA EV EŞYASI ÇALAN HIRSIZLAR YAKALANDI

Mut’ta ev eşyası hırsızlığı yaptığı öne sürülen 4 şüpheli yakalandı.
Mut’ta ev eşyası hırsızlığı yaptığı iddia edilen 4 şüpheliden 3’ü tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, ekipler, ilçede hırsızlık yapan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Ekipler, daha önce hırsızlık olayına karışan ve ilçede yaşamamasına rağmen geçici olarak ev kiralayan bir şüpheliyi teknik takibe aldı. Yapılan incelemede söz konusu kişinin hırsızlık yapılan gün ve saatlerde olay yerinde şüpheli hareketlerde bulunduğu tespit edildi. Belirlenen adrese düzenlenen operasyonda şüpheli ile aynı evde kalan 3 kişi yakalandı.
Evde yapılan aramada 2 buzdolabı, 2 çamaşır makinesi, 2 televizyon 3 kanepe, 2 ütü, 2 yatak, 3 halı, yatak odası takımı, elektrikli süpürge, fırınlı ocak, mutfak tüpü ve çeşitli mutfak eşyaları ile 8 av tüfeği fişeği, ruhsatsız av tüfeği, komando bıçağı ve demir makas ele geçirildi.
Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3’ü nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı, 1’i adli kontrol şartıyla salıverildi.
Bu arada, ele geçirilen eşyalar sahiplerine teslim edildi.

Tema Tasarım | Osgaka.com