FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Haber 19 Şubat 2020 1085 Görüntüleme

BÜYÜKŞEHİR’DEN ENGELLİ VATANDAŞA TEKERLEKLİ SANDALYE

Mersin Büyükşehir Belediyesi, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Evde bakım, fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmetleri sunulan engelli bireylerin ihtiyaçları olan tekerlekli sandalye veya yürüteçler, Büyükşehir tarafından temin edilerek, teslim ediliyor.
Omuriliğinde geçirdiği rahatsızlık nedeniyle uzun süredir tedavi gören ve yürüyemeyen Tarsuslu 46 yaşındaki Esat Karataylı’nın ihtiyacı olan tekerlekli sandalye, Büyükşehir tarafından verildi.

Engelli bireylerin sosyal hayata bağlanması adına birçok çalışma yürüten Mersin Büyükşehir Belediyesi, hasta, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların talepleri üzerine tekerlekli sandalye ve yürüteç dağıtmaya devam ediyor. Tarsus’ta yaşayan ve omuriliğinde geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yürüyemeyen 46 yaşındaki Esat Karataylı’ya tekerlekli sandalye verildi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, Tarsus merkez Kavaklı Mahallesi’nde yaşayan 3 çocuk babası Esat Karataylı’yı ziyaret ederek, tekerlekli sandalyeyi teslim etti.
“Engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çaba sarf ediyoruz”
Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman engelli bireylerin yanlarında olduklarını kaydeden Ali Boltaç, “Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer’in öncülüğünde toplumun tüm kesimlerine olduğu gibi, siz değerli engelli vatandaşlarımızın da ihtiyaçlarını karşılamaya çaba sarf ediyoruz. Tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duymadan hayatınızı devam ettirmeniz en büyük arzumuz. Her şeye rağmen bu tekerlekli sandalyenin ihtiyacınızı karşılamasını umut ediyoruz. Büyükşehir olarak engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için evde bakım hizmetlerimizde mevcut. İsterseniz bundan da faydalanabilirsiniz. Tekrar geçmiş olsun” diye konuştu.
Esat Karataylı ise duyarlılıklarından dolayı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e, Büyükşehir Şube Koordinatörü Ali Boltaç’a ve Belediye personeline teşekkürlerini iletti.
Vatandaşların tekerlekli sandalye ve yürüteç ihtiyacı karşılanıyor
Öte yandan, geçtiğimiz günlerde de Tarsus’a bağlı TepeçaylakMahallesi’nde yaşayan, geçirdiği kaza neticesinde kolunda kırık olan ve yürümekte zorlanan 70 yaşındaki Nihal Yahya’ya ihtiyacı olan tekerlekli sandalye verildi.
Ayrıca Yenice’de yaşayan ve yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle yürümekte ve ihtiyaçlarını tek başına karşılamakta zorlanan 65 yaşındaki Fatma Alıcı’ya da Büyükşehir ekipleri tarafından yürüteç verildi.

İlginizi çekebilir

Müftüye Macar Gelin

Müftüye Macar Gelin

Tema Tasarım | Osgaka.com