FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Haber 19 Şubat 2020 1255 Görüntüleme

Mersin Lojistik Zirvesi Bilim ve Yürütme Kurulu Toplandı

Nisan ayında yapılacak Mersin Lojistik Zirvesi ile ilgili olarak bilim ve yürütme kurulu toplantısı Toros Üniversitesi 45 Evler Kampüsü’nde gerçekleşti.
İş ve ekonomi dergisi ROTA Business öncülüğünde Nisan ayında yapılacak olan Mersin Lojistik Zirvesi’nin Bilim ve Yürütme Kurulu, Toros Üniversitesi’nde bir araya geldi. Toplantıya Mersin Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet İsmail Yağcı, Toros Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Köksal Hazır, Çağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi İbrahim İnan, Toros Üniversitesi İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Aslıhan Yavuzalp Marangoz, ROTA Business Dergisi İmtiyaz Sahibi Serkan Kılınç, ROTA Business Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Esat Durak, Mersin Lojistik Zirvesi Organizasyon Komite Başkanı Leyla Ruken Yolcu ve Mersin Lojistik Zirvesi Direktörü Murat Tunçer katıldı.
Geniş bir katılımın olması beklenen zirve hakkında önemli aşamaların kaydedildiği toplantıda, oturum ve konu başlıkları, zirveye katılacak konuklar, oturumları yönetecek moderatörler ve zirve teması hakkında bazı kararlar alındı. Konuya ilişkin konuşan ROTA Business Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Esat Durak, kamu ve özel sektörü bir araya getirecek zirvenin öneminden söz ederek, “Lojistik sektöründe yapısal dönüşümün geliştirilmesi hedefi ile sektörün geleceğinin ele alınacağı Mersin Lojistik Zirvesi bilimin ışığında yol alacaktır. Bu sebeple kentimizdeki değerli akademisyenlerimizin fikir, görüş ve önerilerini duymak için bir araya geldik. Önemli aşamalar kaydettik” dedi.
Durak, “Dünyadaki lojistik sektöründe ne gibi gelişmeler oluyor; bu gelişmelere paralel ekonomide gelecek perspektifleri neler olacak bunları masaya yatıracağız. Bir yayın kuruluşunun bu zirveye öncülük etmesi de kentimiz adına kuşkusuz önem arz etmektedir. ROTA Business olarak hedefimiz katılımın artarak devam etmesini sağlamak ve lojistik sektörüne katkı sunmaktır. Bu bağlamda bizlerin açtığı bu zirve yoluna ışık tutan, omuz veren tüm kurum ve kuruluşlara çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Tema Tasarım | Osgaka.com