FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Haber 4 Mart 2020 1007 Görüntüleme

Şubat Ayı Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Mut Kaymakamlığınca, muhtarların kamu hizmetlerini etkin, verimli ve güvenli bir şekilde sunması, sorunları en kısa sürede yetkili makamlara iletmesi amacıyla köy ve mahalle muhtarlarına yönelik eğitim ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Kaymakam Muammer Köken başkanlığında yapılan toplantıda, organik tarım uygulamalarının geliştirilmesine yönelik organik gübre elde etmedeki aşamalar anlatıldı. Ayrıca Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğünce, yapmış oldukları eğitim faaliyetleri ile ilgili sunum yapılarak katılımcılar bilgilendirildi. Toplantının ardından kurum müdürleri ve muhtarlar tarafından İdlip şehitlerimiz için Fatiha okundu.
Toplantıda, Mut’a Vergi Dairesinin kurulacağı, Hastaneye 6 doktor geleceği, TEDAŞ tarafından bu yıl 7 milyon TL yatırım yapılacağı müjdelendi. Devlet – Millet işbirliğiyle eski hastanenin önündeki taş binanın revize edildiği, kütüphanenin de yenilendiği bildirildi.
Muhtarların dile getirdiği sıkıntıları dinleyen Kaymakam Köken, “Biz burada çalışmanın peşindeyiz. Sizler de bizlere yardımcı olacaksınız. Biz görevimizi yapmakla mükellefiz. Asker nasıl orda savaşmakla mükellef biz de burada; ama hiçbir askerimizin inşallah ayağına taş değmesin. Allah korusun onları” dedi.

Tema Tasarım | Osgaka.com