FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Haber 9 Haziran 2020 1116 Görüntüleme

ZEYNEP DERE ARAMIZDA

Çocuk Gelişimi ve Eğitim Öğretmeni Zeynep Dere, gazetemiz Mut’un Sesi’nin yazar kadrosuna katıldı. Çalıştığı süre boyunca öğrencilere yönelik ve toplum yararına bir çok etkinlik, seminer, dergi, proje ve TÜBİTAK çalışmalarına imza atan ve halen Erdemli Deniz ve Orman Okulu’nda gönüllü olarak eğitmenlik yapan Dere; artık gazetemizde çocuk gelişimi üzerine ailelere yön verecek yazılarını siz okurlarımızla paylaşacak. ‘Ebeveyn Mektebi’ adlı köşesinde okurlarımızla buluşacak olan Dere’ye, ‘Hoşgeldiniz’ der, bol okurlar dileriz.

ZEYNEP DERE KİMDİR?
Zeynep Dere, 1979 yılında Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Lise eğitimini Afşin ilçesinde tamamladı. Dere, 1998 yılında başladığı yükseköğrenimden, Selçuk Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliği bölümünden 2002 yılında mezun oldu.
2 yıl Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinde çalışan Zeynep Dere,2004 yılında Kahramanmaraş Elbistan’da Milli Eğitim Bakanlığında öğretmen olarak göreve başladı.2007-2010 tarihleri arasında Mardin’de görev yapan Dere,2010 yılında Mersin/Erdemli ilçesinde Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni olarak atandı. 2013 yılında Alan Şefi olarak görevlendirildi ve halen bu görevine devam etmektedir.
Çalıştığı süre boyunca öğrencilere yönelik ve toplum yararına bir çok etkinlik, seminer, dergi, proje ve TÜBİTAK çalışmalarına imza atan Zeynep Dere; halen Erdemli Deniz ve Orman Okulu’nda gönüllü olarak eğitmenlik yapmaktadır.
Erdemli ilçe merkezinde oturan ve orta düzey İngilizce bilen Zeynep Dere, evli ve iki kız bir erkek olmak üzere üç çocuk sahibi.

Tema Tasarım | Osgaka.com