FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Haber 21 Temmuz 2020 488 Görüntüleme

Mut’ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı

FETÖ’nün hain darbe girişiminin 4. Yıldönümü nedeniyle, tüm yurtta olduğu gibi ilçemiz Mut’ta da çeşitli etkinlikler ve programlar düzenlendi. İlçemizde, Mut Kaymakamlığınca 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı düzenlendi.
İnönü caddesinde düzenlenen programa; Mut Kaymakamı Muammer Köken, Belediye Başkanı Volkan Şeker, Cumhuriyet Savcısı Soner Asıl, İlçe Emniyet Müdürü Zafer Şenocak, İlçe Jandarma Komutanı Nusret Atılgan, siyasi parti temsilcileri, kurum ve kuruluş müdürleri ile yurttaşlar katıldı.
İlçemizde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla kentteki tüm camilerden sala okundu. İnönü Caddesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle düzenlenen programda; Kur’an-ı Kerim, şiirler ve ilahiler okundu, video gösterileri sunuldu.

“DEMOKRASİ ZAFERİ”

Programda konuşan Kaymakam Köken, “Cumhuriyet tarihimize demokrasi zaferi olarak yazılan 15 Temmuz’un 4. yıl dönümünde, halkın gücünü ve demokrasinin önemini bir kez daha vurguluyoruz. Toplumsal barış ve huzura kasteden her hamleye karşı milli irade ve demokrasi çerçevesinde mücadele yürütmenin gerektiğine inancımız tamdır. Milletimizin huzur ve barış ortamını, refahını tehdit eden darbe girişimine karşı vatan sevgisiyle mücadele ederken hayatlarını kaybeden şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.” dedi.

Tema Tasarım | Osgaka.com