FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Haber 25 Ağustos 2020 634 Görüntüleme

BİR ASKERİMİZ DAHA ŞEHİT OLDU

27 Temmuz’da Manisa’dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) sevk olunan askeri personeli taşıyan otobüsün ilçemiz Mut sınırları içinde Yapıntı Mahallesi Zeytinlik mevkiinde kaza yapması sonucu 4 asker şehit olurken, 2 şoför hayatını kaybetmişti. Kazanın ardından yaralanan ve sevk edildiği Mersin Üniversitesi Hastanesi reanimasyon yoğun bakımda tedavi görmekte olan bir askerimiz daha yaşama tutunamadı. Kazada yaralanan Ulaştırma Er Cihat Şengil, dün (25 Ağustos 2020) gece saatlerde kalp durması sonucu hayatını kaybederek şehitlik mertebesine ulaştı.
Konuyla ilgili Mersin Valiliğinden yapılan açıklamada, “27 Temmuz 2020 tarihinde Manisa İli Alaşehir İlçesinden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) sevk olunan askeri personeli taşıyan otobüsün Mut ilçesi Sertavul mevkiinde kaza yapması sonucu yaralanan ve bir süredir Mersin Üniversitesi Hastanesi reanimasyon yoğun bakımda tedavi görmekte olan yaralı askerimiz, Ulaştırma Er Cihat Şengil 25 Ağustos 2020 günü gece saatlerinde kalp durması sonucu hayatını kaybederek şehitlik mertebesine ulaşmıştır” denildi.
Şehit Ulaştırma Er Cihat Şengil’in naaşının 25 Ağustos’ta Mersin Üniversitesi Hastanesi önünde düzenlenecek olan törenle memleketi olan Eskişehir’e uğurlanacağı bildirildi.

Tema Tasarım | Osgaka.com