FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Haber 19 Ocak 2021 386 Görüntüleme

Mut Zeytin Hali ve Pazarı Açılıyor

Mut Üreticileri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Ali Osman Çelik, yaptığı açıklamayla ‘Mut Zeytin Hali ve Pazarı’nın açılacağını müjdeledi. Kooperatif Başkanı Çelik, ‘Mut Zeytin Hali ve Pazarı’nın 2021 yılı zeytin sezonunda, Mut Hali içerisinde açılacağını belirtti. Çelik amaçlarını; üretici ile tüketiciyi bir araya getirmek, üreticinin serbest piyasa içine direkt olarak katılımını sağlamak, üretici ile pazarcıyı bir araya getirmek ve ham zeytin satışının Türkiye’de merkez haline getirmek olarak sıraladı.
Kooperatif Başkanı Çelik’in, konuyla ilgili açıklaması şöyle:
“Mut Üreticileri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi olarak uzun zamandır emek harcadığımız Mut Zeytin Hali ve Pazarı 2021 zeytin sezonunda açılacaktır… Yeri Mut sebze ve meyve hali içerisinde olacaktır. Amacımız;1.Üretici ile Tüketiciyi bir araya getirmek, 2.Üreticinin serbest piyasa içine direkt olarak katılımını sağlamak, 3.Üretici ile Pazarcıyı bir araya getirmek, 4.Ham zeytin satışının Türkiye’ de merkez haline getirmek için önemli bir adım olacaktır. Bu süreçte emeği geçen ve bizleri geri çevirmeyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer bey’e ve Selahattin Arslan bey’e teşekkür ederiz. Detayları ilerleyen günlerde yine sizlerle paylaşacağım.
Üreticiler olarak bizlere düşen görev yeni zeytin hali ve pazarımızı bütün Türkiye’ye duyurmak olsun ki zeytin arz ve talebini artıralım. Halkımızı kooperatifimize ortak olmaya davet ediyor saygılar sunuyorum.”

İlginizi çekebilir

EN DOĞALINDAN DOĞA KAFE

EN DOĞALINDAN DOĞA KAFE

Tema Tasarım | Osgaka.com