FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Haber 13 Nisan 2021 745 Görüntüleme

Türk Polisi 176 Yaşında

Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 176. Yıldönümü, tüm yurtta olduğu gibi ilçemiz Mut’ta da çeşitli etkinliklerle kutlandı. İlçemizdeki kutlamalar kapsamında Mut İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce çeşitli etkinlikler düzenlenirken; şehit polislerin mezarları ziyaret edildi ve dualar okundu.
Polis Haftası nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ve Mut Emniyet Müdürü Zafer Şenocak’a kurum, kuruluş ve STK’lerden kutlama mesajları ve ziyaretler gerçekleştirildi.
Polis Haftasında İlçe Kaymakamı Fatih Erdoğan ve Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 176. Yıldönümünü kutladı. Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, Mut – Karaman yolunda görev yapan polis memurlarına ve burada bulunan yurttaşlara tatlı ikramında bulundu.

BAŞARILI POLİSLERE ÜSTÜN BAŞARI BELGESİ

Mut İlçe Kaymakamı Fatih Erdoğan’da, 10 Nisan Polis Günü’nde İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliğini ziyaret ederek, asayişin teminatı tüm Emniyet Teşkilatının Polis Haftasını kutladı. Kaymakam Erdoğan ziyarette, başarılı personellere üstün başarı belgesi takdim etti. Mut İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 7 personele Üstün Başarı Belgesi verildi.
Mut İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından görevlerinde gösterdikleri gayretli ve başarılı çalışmalarından dolayı Üstün Başarı Belgesi almayı hak kazanan, Başkomiser Cemil Yılan, polis memurları Ömer Solak, H. İbrahim Öçay, Hasan Ballı, Bayram Karadaş, Nihat Ahmet Keskin ve Rıza Zor Üstün Başarı Belgesi ile ödüllendirildi.
Düzenlenen törende, İlçe Emniyet Müdürü Zafer Şenocak, bilgilendirme ve istatistiksel verileri içeren bir sunum yaptı.
Sunumun ardından göstermiş oldukları gayretli ve başarılı çalışmalardan ötürü Üstün Başarı Belgesi almaya hak kazanan personeli tebrik eden Emniyet Müdürü Zafer Şenocak, “Türk Polis Teşkilatı, yasaları korumak ve ülke bütünlüğüne zarar verecek her türlü faaliyetin önüne geçme konusunda ciddi bir görev üstlenerek ve almış olduğu bu sorumluluk bilinci ile görevini eksiksiz ve şeffaf bir şekilde yerine getirmekte ve her dönem kendini geliştirerek, yenilenen teknoloji ile birlikte kendini kuvvetlendirmeye devam etmektedir. Giymiş olduğunuz üniforma Devleti temsil etmekte. Siz değerli Emniyet personelini görmek bizleri ayrıca mutlu ediyor” dedi.
Kaymakam Fatih Erdoğan ise, Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıldönümünü kutlayarak, “Görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimize bir Allah’tan rahmet diliyor, Gazilerimize şükranlarımı sunuyor ve tüm Emniyet mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.
Düzenlenen törende, Kaymakam Fatih Erdoğan ve Emniyet Müdürü Zafer Şenocak tarafından, 7 personele Üstün Başarı Belgesi verildi.

Tema Tasarım | Osgaka.com