FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Haber 15 Haziran 2021 426 Görüntüleme

Mehmet Çetin ve Hacı Doğan Anısına Veteranlar Maçı

Mut İdman Yurdu (MİY) Belediye Spor Kulübünün vefat eden efsane futbolcularından Mehmet Çetin ve Hacı Doğan anısına veteranlar maçı düzenlendi.
MİY Belediye Spor Kulübünce düzenlenen veteranlar maçında, kulübün vefat eden efsane futbolcularından Mehmet Çetin ve Hacı Doğan’ın ailelerine plaketler verildi.
Mehmet Çetin ve Hacı Uçan anısına düzenlenen veteranlar maçına; Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, Mut Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Selahattin Arslan, MİY Başkanı Mustafa Keskin, eski futbolcu ve yöneticiler ile taraftarlar katıldı.
Veteranlar maçı öncesi açılış konuşması yapan Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, “Mut İdman Yurdu Belediye Spor Kulübünün unutulmaz futbolcularından Mehmet Çetin ve Hacı Doğan, hakkın rahmetine kavuşmuştur. Yalnız onlar bizim gönlümüzde kalbimizde hala yaşamaktadır. MİY Belediye Spora hizmetleri unutulamaz. Onları bugün aileleriyle birlikte bir kez daha olsun anıyor ve mekanları cennet olsun diyoruz. Kalbimizde ömür boyu yaşamaya devam edeceklerdir” dedi.
MİY Belediye Spor Başkanı Mustafa Keskin ise, “Kulübümüze hizmet veren efsane futbolculardan Mehmet Çetin ve Hacı Doğan’ı bugün andık. Ailelerini unutmayıp plaketlerimizi verdik. Bu programların devamı gelecek” dedi.
Duaların okunduğu anma programının ardından Mehmet Çetin ve Hacı Doğan’ın ailelerine plaket verildi. Gözyaşını tutamayan Mehmet Çetin’in eşi Safiye Çetin, “O benim gönlümde, kalbimde ölmedi, yaşamaya da devam edecek” diyerek duygularını dile getirdi. Programda plaket verilen, Hacı Doğan’ın ablası Fatoş Gürbüz de duygusal anlar yaşadı.
MİY Belediye Spor tarafından düzenlenen programda ayrıca, bugüne kadar kulübe hizmet vermiş kulüp eski başkanlarına, eski antrenör ve futbolculara ve emektarlara da teşekkür belegeleri takdim edildi.
Yapılan konuşma ve plaket töreninin ardından, eski emektar futbolcularla MİY Belediye Spor futbol takımı arasında kısa bir maç yapılarak program sona erdi.

Tema Tasarım | Osgaka.com