FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Gündem 28 Ağustos 2018 732 Görüntüleme

GÜLNAR’DA İÇME SUYU İNŞAATININ TEMELİ ATILDI

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yaklaşık 22 milyonluk yatırım bedeline sahip olan Gülnar Ilısu içme suyu inşaatının temeli atıldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ilçede düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Gülnar’ın Mersin için çok önemli bir yerleşim yeri olduğunu söyledi.

Yörükler’e hak ettiği hizmetin verilmesi için çalıştıklarını ifade eden Kocamaz, şöyle konuştu:

“Gülnar önemli ama Gülnar diğer ilçelerden farklı olarak 3 bayramı birlikte kutluyor. Diğer ilçelerimiz Kurban Bayramı ile birlikte Zafer Bayramı’nı kutlarken Gülnar ilçemize bir de su bayramı ekleniyor. Şimdiden Ilusu’dan gelecek o temiz, saf, tam sizlere layık su, hepiniz için hayırlı olsun. Belediyecilikte 25 yılı tamamlıyoruz. Mersin Büyükşehir Belediyesine partimiz aday gösterip huzurlarınıza çıktığımızda Mersin’in bu kadar geri kaldığını, hizmete aç olduğunu bilmiyorduk. Ama gelip gördük ki bu ülkenin gerçek sahipleri, bu vatana her zaman karşılıksız sevgi besleyen insanlar, maalesef koskoca bir cumhuriyet döneminde hak ettiği hizmeti alamamış.”

Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel de göreve geldiklerinde ilçede içme suyu, yol, imar planı olmadığını, yıllarca mücadeleyle ilmek ilmek dokuduklarını söyledi.MERSİN

Büyükşehir Belediyesi ile birlikte suyun bir an önce gelmesi için çaba harcadıklarını aktaran Günel, “Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır derler. Bu dönem ilçemizin en şanslı dönemi. Bugün Gülnar için dev bir yatırım olan projenin temelini atacağız. Bu hizmetler inanıyorum ki artarak devam edecektir.” dedi. MERSİN

İlginizi çekebilir

GÜNEŞİN OYUNU GÖLGELER

GÜNEŞİN OYUNU GÖLGELER

Tema Tasarım | Osgaka.com