FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Gündem 4 Eylül 2018 708 Görüntüleme

MERSİN SAHİLLERİ KALİTE VE GÜVENİN MERKEZİ OLDU

Tatilcilerin tercihi Denizkızı sahilleri oldu.
Kurban Bayramı’nda verilen 9 günlük tatili fırsat bilerek kalite ve güven arayanların tercihi, Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Denizkızı Turizm A.Ş. tarafından işletilen sahiller oldu. Plajlara dahil edilen ek alan ve binlerce şezlong tatilcilere yetmedi, Mersin sahilleri yüzde 100 doluluk oranını aştı.
4 bin 500 şezlong ve 80 çadıra sığmadılar
Kurban Bayramı’nda yerli ve yabancı binlerce turistin tercihi yine Mersin sahilleri oldu. Mersin Büyükşehir Belediye şirketi Denizkızı Turizm A.Ş. tarafından sahillerde sunulan kaliteli hizmet sayesinde plajlar yüzde 100 doluluk oranını aştı.
Denizkızı Turizm A.Ş. tarafından işletilen Kumkuyu Plajı’nda 400, Sultankoy’da 250, Yemişkumu’nda 750, Kızkalesi’nde bin 400, Yapraklıkoy’da 400, Susanoğlu’nda bin ve Kocahasanlı’da 300 şezlong ile 80 çadırı tamamen dolduran tatilciler, plajlara dahil edilen ek alanlar ve şezlonglara rağmen özellikle bayramın 2, 3 ve 4’üncü gününde yer bulamadı.
Denizkızı Turizm A.Ş. işletmeciliğinde hizmet veren plajları tercih eden ve tatillerini çadırda geçirmek isteyen vatandaşlara da kolaylıklar sağlanırken, il dışından ve çevre illerden gelen bazı misafirlerin yol kenarında kaldırımlarda geceyi geçirdikleri gözlendi.
Büyükşehir Belediyesi sayesinde işgalcilerden tamamen temizlenen sahillerde 40 adet duş, tuvalet ve soyunma kabinlerinin yanı sıra, engelli vatandaşları da dikkate alarak hazırlanan 2 adet engelli plajı ve 10 adet engelli bireylerin kullanımına uygun tuvalet ve kabinler de tatil için Mersin’i seçenlerin hizmetine sunuldu. HABER MERKEZİ

İlginizi çekebilir

TAHTACILARDA AŞIR ORUCU

TAHTACILARDA AŞIR ORUCU

Tema Tasarım | Osgaka.com