FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Haber, Siyaset 27 Ekim 2018 1578 Görüntüleme

ALİ TEKİN ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

2016-2017 yılında Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanlığı görevini de yapan Mut’lu işadamı Ali Tekin, CHP’den Mut Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunu yaptı.

MEMLEKETİME HİZMET ETMEK İSTİYORUM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mut İlçe Örgütünce parti binasında düzenlenen toplantıda, aday adaylık başvurusunun ardından partililere seslenen Ali Tekin, “Ankara’da yaşıyorum. Böyle bir düşünce oluştu. Bizde memleketimize hizmet etme noktasında aday adaylığı başvurumuzu yaptık. İnşallah uygun görülürse, gelip memleketimize bundan sonra hizmet edeceğiz. Deneyimlerimizi birikimlerimizi, milletimize memleketimize faydalı olacak şekilde uygulayalım, diye yola çıktık” dedi. diğer aday adayı Abdurrahman Günay’ın da partiye çok katkısı olduğunu belirteN Tekin, Mut’ta CHP’den hangi aday olursa olsun birlikte çalışacaklarının mesajını verdi.

ADAYIN ARKASINDA DURALIM

CHP’nin diğer aday adayı Abdurrahman Günay, Tekin’in elini sıkarak hayırlı olması temennisinde bulundu. Amaçlarının CHP’yi birinci parti konumuna getirmek ve Mut Belediyesini partilerine kazandırmak olduğunu ifade eden Günay, Genel Merkez hangi adayı gösterirse arkasında durulmasını istedi. Günay, “Eğer Genel Merkez arkadaşımızı aday yaparsa kesinlikle arkasındayım. Kolkola birlikte Ali arkadaşımızın kazanması için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım” diyerek, partililere söz verdi.

Ali TEKİN kimdir?

1966 doğumlu Ali Tekin, ilk, orta ve lise öğrenimini Mut’ta tamamladı. York Üniversitesi İşletme Bölümü  mezunu olan Tekin, 1989 yılında Türkiye’ deki ilk otomatik fırın ve soğuk hava deposu işletmeciliği ile ticaret hayatına başladı. 1993 yılında  Mersin’ de bulunan Gözmed  A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlendi. 1997 yılında Kompas Savunma Sanayi Ltd. Şti.’ni kurarak  Savunma Sanayi alanında faaliyet göstermeye başladı. Profesyonel iş hayatının yanı sıra 2016-2017 tarihleri arasında Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanlığı görevini yürüttü. Ankara’da yaşayan Tekin, evli ve 2 kız çocuğu sahibi.

Tema Tasarım | Osgaka.com