FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Haber 7 Kasım 2018 879 Görüntüleme

MUT’TA TRAFİK KAZASI 3 YARALI

Mut’ta, virajı alamayan otomobilin bariyerlere çarpması sonucunda 3 kişi yaralandı. Kaza, Atatürk Bulvarı Mut – Karaman karayolu, Söğütaltı mevkiinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Cüneyt Koca idaresindeki 20 LF 353 plakalı otomobil seyir halinde iken virajı alamayarak bariyerlere çarptı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından sürücü Cüneyt Koca, araçta bulunan Döndü Koca ve Hasan Koca araçtan çıkartılıp Mut Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Tehlikeli viraj konusunda yetkilileri uyaran vatandaşlar ise, “Yazık kardeşim! Burada çok kazalar oluyor. Viraj çok tehlikeli. En kısa zamanda Söğütaltı virajına bir önlem almaları gerekir. Burada çok yaralı ve ölümlü kazalar oldu. Hala bir önlem almadılar. Daha ne bekliyorlar! İlla ki ölümlerim, kazaların daha da mı çok olmasını bekliyorlar? Yazık değil mi şu güzelim araçlara? Yetkililerin bir an önce buraya bir önlem almalarını istiyoruz” dediler.
Kaza yapan araç olay yerinden çekici yardımı ile kaldırılırken, polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.
Haber: Hasan ÇETİN

Tema Tasarım | Osgaka.com