FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Spor 14 Kasım 2018 844 Görüntüleme

Kopan Gitti Geldi

Takımımız Mut İdman Yurdu (MİY) Belediye Spor, görevinden istifa eden Teknik Direktör Okan Kopan ile yeniden anlaştı.
Geçtiğimiz hafta İskenderun Belediye Spor karşılaşmasının ardından MİY teknik Direktörü Kopan’dan istifa açıklaması gelmişti. Okan Kopan kişisel sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak: “Geçen sene bu fotoğraf ile başladı. MUT İ.Y.BLD Spor hikayemizi, bu fotoğraf ile bitirmeyi uygun görüyorum… Onurla ve gururla sürdürdüğüm görevimden istifa ediyorum… Almış olduğum bu kararın kulübün ve oyuncularımın yararına olacağına canı gönülden inanıyorum” demişti.
İstifanın ardından MİY yönetimi tarafından yapılan açıklamada, istifasını açıklayan Teknik Direktör Okan Kopan’ın kalmaya ikna edildiği ve yeniden anlaşmaya varıldığı duyuruldu.
MİY yönetiminden yapılan bilgilendirmede, “Teknik Direktörümüz Okan Kopan hocamızın almış olduğu istifa kararını kulüp başkanımız Sayın Yusuf Uzun ve yönetim kurulunun kesinlikle kabul etmediğini belirtmekte yarar görüyoruz. Hocamızın almış olduğu bu karara saygı duyarak, tamamen kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda olduğunu belirtmekte yarar görüyoruz. Okan Kopan hocamızın kulübümüze olan sevgisi, ekibi ile canı gönülden hizmetlerinin Mut halkının da ne kadar takdirini kazandığını bir daha görmemiz bizleri çok fazla mutlu etmiştir. Almış olduğumuz karar ile Okan hocamıza ve futbolcularımıza sınırlarımızı sonuna kadar zorlayarak destek vermek için elimizden geleni yapacağız” denildi.
Diğer taraftan antrenör Onur Çalıkuşu ve yönetici Asım Aydın’a ise Amatör Futbol Disiplin Kurulundan (AFDK) ceza yağdı. AFDK kararları doğrultusunda Onur ÇALIKUŞU (Mut İ.Y. Spor Klb. Ant.) hakkında 28.10.2018 tarihinde oynanan Adana Kiremithane Spor – Mut İ.Y. Spor Spor Toto BAL müsabakasında hakeme saldırıda bulunması nedeni ile takdiren 90 gün hak mahrumiyeti cezası verilmesine; Asım AYDIN (Mut İ.Y. Spor Klb. İdr.) hakkında 28.10.2018 tarihinde oynanan Adana Kiremithane Spor – Mut İ.Y. Spor Spor Toto BAL müsabakasında hakeme sözle hakarette bulunması nedeni ile 2000 TL Para Cezası verilmesine, hakkındaki idari tedbirin kaldırılmasına karar verildi.
HABER: ALİ ÇAĞLAR

Tema Tasarım | Osgaka.com