FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Spor 12 Aralık 2018 1266 Görüntüleme

TARAFTARDAN MİY’E BAĞIŞ ÇAĞRISI

Mut İdman Yurdu taraftar grubu, kriz ve maddi zorluklarla boğuşan ilçemiz takımı Mut İdman Yurdu için sosyal medya üzerinden yardım kampanyası başlattı. Taraftar gurubundan yapılan çağrıda ilçe halkının takımına sahip çıkması istenirken, en az 20 TL ile bağış yapma çağrısında bulunuldu.
Mut İdman Yurdu taraftarlar gurubundan yapılan çağrı şu şekilde: “Mut İdman Yurdu: Değerli Mut halkı zor bir süreçten geçiyoruz. Herkesin maddi durumu ortada. Ama Mut ilçemizin bölge bölge reklamını yapıp Mut’un en iyi reklamını sağlayan, her Pazar günü gelince maç heyecanıyla binlerce kişi, yağmur çamur demeden Mut İdman Yurdu sahaya çıkarken, o yaşadığı heyecanlı film tükendi, bitmek üzere. Ne siyasilerden, ne oda başkanlarından, ne sivil toplum örgütlerinden, ne de 50 yıl sonra kazanılan vekilimizden 1 lira bile yardım yok. Zaten sahipsizdik ama bu sefer Türkiye kupası maçına bile çıkan Mut İdmanımız gerçekten çok kötü durumda. Kimsenin umurunda değil. Bu kadar umursamaz tavır hiçbir bürokratımıza, iş adamlarımıza inanın yakışmıyor. Biz taraftar olarak kendi kaderimizce düşündük. Herkes Mut İdman Yurdu hesabına en az 20 TL yatırsa, makbuzunu da Facebook’ta paylaşsa bu bile yeter. Biz birlikte güçlüyüz, birlikten kuvvet doğar. Kimseye inancı, güvenci yoksa bile Ziraat Bankası Mut Şubesi’ne Mut İdman Yurdu hesabına para yatırsa, devre arası bazı sorunlar biter. Gelin birlik olalım! Kimseden fayda yok! Elbet hesap zamanı da gelecek bir gün. Çok değil herkes 2 paket sigara parası yatırıp sosyal medyada makbuzları paylaşalım.”
Mut İdman Yurdu taraftarının başlattığı bağış kampanyası ile ilgili olarak Mut İdman Yurdu yönetiminden de açıklama geldi.
Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada: “06-11-2018 tarihinde ‘Mut İdman Yurdu İçin Hep Birlikte’ adı altında taraftarlarımız tarafından başlatılan bağış kampanyasına duyarlılık gösteren hemşehrilerimiz, Ziraat Bankası, Mut İdman Yurdu hesabına en az 20 TL bağış yaparak, sosyal paylaşım sitelerinde yaptıkları bağışın dekontlarını paylaşıp, ilçemiz takımını bu zor günlerinde sahiplenme adına çok büyük bir dayanışma örneği göstermişlerdir. Bağışta bulunan, destek olan hemşehrilerimizden ve bu projenin mimarı büyük gücümüz taraftar gurubumuzdan Allah Razı olsun” denildi.
Mut İdman Yurdu banka hesap numarası şöyle: Ziraat Bankası Mut Şubesi: 693353455001

Tema Tasarım | Osgaka.com