Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mut İlçe Örgütü, partilerinin kuruluşunun 99. yıldönümünü kutladı. CHP Mut İlçe Örgütü, CHP’nin kuruluşunun 99. yıldönümünde Mut Hükümet Konağı karşısındaki Atatürk anıtına çelenk koydu. CHP Mut İlçe Örgütü’nün düzenlediği törene, yeni seçilen İlçe Başkanı Ali Kaya, ilçe yöneticileri, gençlik ve kadın kolları, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.
Törende, CHP Mut İlçe Başkanı Ali Kaya tarafından Atatürk anıtına çelenk konulurken; saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Törende, İlçe Başkanı Ali Kaya ve emekli öğretmen Muzaffer Kılıç tarafından, günün anlam ve önemine yönelik konuşmalar yapıldı. Atatürk anıtında düzenlenen törenin ardından, kutlamalara parti binasındaki toplantıyla devam edildi.
CHP’nin kuruluşunun 99. Yıldönümü nedeniyle CHP Mut İlçe Başkanlığı’nca yapılan açıklamada, “Partimizin kuruluş yıldönümünü bir kez daha kutluyor, bizlere bağımsızlığımızı armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tüm milli mücadele kahramanlarımızı ve hayatını kaybeden tüm partililerimizi saygıyla anıyoruz” denildi.
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
ANKARA
ADANA
ADIYAMAN
AFYON
AĞRI
AKSARAY
AMASYA
ANKARA
ANTALYA
ARDAHAN
ARTVİN
AYDIN
BALIKESİR
BARTIN
BATMAN
BAYBURT
BİLECİK
BİNGÖL
BİTLİS
BOLU
BURDUR
BURSA
ÇANAKKALE
ÇANKIRI
ÇORUM
DENİZLİ
DİYARBAKIR
DÜZCE
EDİRNE
ELAZIĞ
ERZİNCAN
ERZURUM
ESKİŞEHİR
GAZİANTEP
GİRESUN
GÜMÜŞHANE
HAKKARİ
HATAY
IĞDIR
ISPARTA
İSTANBUL
İZMİR
KAHRAMANMARAŞ
KARABÜK
KARAMAN
KARS
KASTAMONU
KAYSERİ
KIRIKKALE
KIRKLARELİ
KIRŞEHİR
KİLİS
KOCAELİ
KONYA
KÜTAHYA
MALATYA
MANİSA
MARDİN
MERSİN
MUĞLA
MUŞ
NEVŞEHİR
NİĞDE
ORDU
OSMANİYE
RİZE
SAKARYA
SAMSUN
SİİRT
SİNOP
SİVAS
ŞANLIURFA
ŞIRNAK
TEKİRDAĞ
TOKAT
TRABZON
TUNCELİ
UŞAK
VAN
YALOVA
YOZGAT
ZONGULDAK
CHP 99. yaşını kutladı
Benzer Haberler
-
Hayırsever Gül çiftinden Mut Devlet Hastanesi’ne bağış
-
TÜRKİYE’DE VE MUT’TA ERDOĞAN
-
Ak Parti İl Başkanı Aldemir’den Teşekkür Mesajı
-
Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu
-
İNSANLIK YOLCULUĞU BİTMEZ Kİ
-
TOPLUMSAL CİNSİYET ALGISI
-
KARAMANOĞULLARI BEYLİĞİ / 3
-
KADIN EMEĞİ EKONOMİK DEĞERE DÖNÜŞÜYOR
-
KADINLAR KENDİLERİNİ ‘KRAV MAGA’ İLE KORUYACAKLAR
-
“La Traviata” Rejili Konser Seyircisini Bekliyor
-
‘TİYATRO TEMPO’ EKİBİ ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ
-
KÜÇÜK AKBABALARI KORUMA PROJESİ’NE BÜYÜKŞEHİR’DEN DESTEK