FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Spor 21 Ağustos 2019 1676 Görüntüleme

MUT ESNAFSPOR ATAKTA

Mut Esnaf Spor Kulübü, Başkan Turgay Yalçın ile atağa geçti. Geçen dönem Mut İdman Yurdu Futbol Şube Sorumlusu olarak yönetimde yer alan ve yıllarca Mut İdman Yurdu formasını giymiş olan Turgay Yalçın 1. Amatör Küme’de mücadele veren Mut Esnaf Spor Kulübü’nün başına geçti.

20 kişiden oluşan yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kulübün çalışmaları ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Turgay Yalçın, “Geçmiş dönemde Mut İdman Yurdu yönetiminde görev aldım. Mut İdman Yurdu’nda geçmiş yıllarda futbol oynadım. Bizim ilk göz ağrımızdır Mut İdman Yurdu. Koşullar yönetimin değişmesi yönünde seyretti. Memleketimizin bir diğer güzide kulübü olan Mut Esnaf Spor’un yönetim olarak yeni bir yapılanmaya ihtiyacı olduğunu öğrendim. Mut’ta çok değerli esnaf arkadaşlarımla istişarelerde bulunarak Mut Esnaf Spor Kulübü’nün yönetimine talip olduk” dedi.

“BİRLİKTE BİR YOLA ÇIKTIK, HEDEFLERİMİZ VAR”

“20 kişiden oluşan çok değerli yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte bir yola çıktık ve hedeflerimiz var” diyen Başkan Turgay Yalçın, amaçlarının önce mali yapıyı düzeltmek sonra sportif başarıyı yakalamak olduğunu söyledi. “Yönetim olarak planlı bir yapılanma ve bütçe ile başarıyı yakalayacağımıza kanaat getirdik” diyen Başkan Yalçın, “Dinamik genç ve hırslı bir yönetim oluşturduğumuzu düşünüyorum, Allah’ın da izniyle alnımızın akıyla ilçemizi temsil edeceğiz” dedi.
“BU İLÇE FUTBOLU, SPORU SEVİYOR”

Başkan Yalçın, “Bu ilçe futbolu, sporu seviyor. Biz de bu ilgiye karşılık vermek için, kendimizden fedakarlıklar yaparak buna katkı sunmak istiyoruz. Futbol bir aşk ve bu aşk da bizim. İçimizde bu aşk varken neden yapmayalım, neden genç nesillere örnek olmayalım. Yönetim olarak kendimize bir hedef seçtik, bu doğrultuda çalışmalarımıza hız verdik. Şu an 1. Amatör Küme’deyiz. Şu an bünyemizde çok yetenekli oyuncularımız var. Mut’umuzun kendi öz evlatları ile yola çıkacağız. Ne yönetimimin ne de benim başarısızlığa asla tahammülümüz yok. Hedefimiz kesin şampiyonluk” şeklinde konuştu.

“MİY VE ESNAF SPOR DÜŞMAN DEĞİL”

Yalçın sözlerini şöyle sürdürdü: “Mut İdman Yurdu ve Mut Esnaf Spor Kulüplerinin sanki birbirine düşman iki kulüpmüş gibi algılar yaratılmaya çalışılıyor. Bu konuda şunu özellikle belirtmek istiyorum; bizim kimse ile sorunumuz yok, kimse ile rakip de değiliz. Biz kendi işimize ve takımımıza odaklandık. Bu tip dedikodu ve polemiklere itibar etmiyoruz. Son olarak benim de yönetiminde olduğum önceki Mut İdman Yurdu Başkanı sayın Mustafa Keskin’le ilgili bir şeyler söylemek istiyorum. Kendisi başkanlığımı ve yönetim kurulumu gerek sosyal medya aracılığı ile gerekse telefonla arayarak tebrik etmiştir. Her zaman yanımızda olacağını iletmiştir. Bu nazik ve ince düşünceleri için kendisine yönetim kurulum ve şahsım adına teşekkür ederim.”

Mut Esnaf Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri ve görevleri şöyle oluştu:
Turgay Yalçın (Başkan), Mustafa İnat (2. Başkan), Semih Şimşek (Başkan Yardımcısı), Mehmet Gül (Başkan Yardımcısı), Uğur Uğuz (Başkan Yardımcısı), Ramazan Kalle (Genel Kaptan), Yahya Aksaz (Muhasip), Asım Aydın (Kulüp Müdürü), Hasan Baykal (Kulüp Müdür Yardımcısı), Tevfik Mekan (Basın Sözcüsü), Ali Tekin (Futbol Şube Sorumlusu), Hakan Taşdemir (Futbol Şube Sorumlusu), Ekrem Çopur (Altyapı Sorumlusu), üyeler Mustafa Ayan (Taraftar ve Reklam Sorumlusu), Hasan (Dursun) Akbaş (Sağlık Sorumlusu), Mustafa Emdirme, Mustafa Kumru, Fahri Büyüktatlı, Zafer Gür ve Yusuf Köğçe.

Tema Tasarım | Osgaka.com