FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Haber, Spor 21 Ağustos 2019 1791 Görüntüleme

ÇIDOG’dan Rafting

Mut Çıtlık Doğa Gezginleri (ÇIDOG), gerçekleştirdiği sayısız etkinlikler arasında rafting sporunu da ekledi. ÇIDOG, Göksu ırmağında rafting yaptı.
Haftasonunda gerçekleştirilen rafting için Mut’un Hocalı Mahallesine giden ÇIDOG üyeleri, botlarını burada Göksu ırmağına indirdi. Rehberler eşliğinde botlarıyla Göksu’nun kollarına atılan doğa gezginleri, Göksu Vadisinin doyumsuz manzaralarıyla kaplı parkura başladı. İki botla raftinge çıkan doğa gezginleri, Göksu’nun coşkun aktığı yerlerde zaman zaman heyecanlı anlar yaşadı. Son derece keyifli ve eğlenceli geçen raftingde çamur banyosu ve yüzme molaları da veren doğa gezginleri; Silifke’nin Kargıcak Mahallesinde karaya çıkarak, yaklaşık 10 km’lik parkuru tamamladı. ÇIDOG böylelikle, yaz sezonunun son etkinliğini raftingle kapatmış oldu.
Son derece eğlenceli ve heyecanlı bir gün geçirdiklerini belirten ÇIDOG Başkanı Ayşe Ardıç, “ÇIDOG olarak ilk defa düzenlediğimiz raftingi tamamladık. Çok güzel, eğlenceli ve heyecanı yüksek bir etkinlik oldu. Raftingin tadı damağımızda kaldı. Katılımcı arkadaşlarımız da çok beğendi ve mutlu oldu. Bazı arkadaşlarımız burada korkularını ve tedirginliklerini yendi. Kısacası herkes çok eğlendi, heyecanlı ve güzel bir gün geçirdi. Rafting etkinliğini bundan sonra daha sık tekrarlamamızı istediler” dedi. Ardıç, kendilerine rehberlik eden Yasin Bulundu ile Cumhur Bey’e ve tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.
Raftinge katılan doğa gezginleri ise heyecan verici, eğlenceli ve çok güzel bir gün geçirdiklerini belirtirlerken, ÇIDOG yöneticilerine teşekkür ettiler ve raftingin daha sık tekrarlanmasını istediler.
ÇIDOG’un rafting etkinliği ile ilgili fotoğraflara, sosyal medyada facebook/MUT ÇITLIK DOĞA GEZGİNLERİ sayfasından ulaşılabilir.

İlginizi çekebilir

Belediyede Resim Sergisi

Belediyede Resim Sergisi

Tema Tasarım | Osgaka.com