FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Haber 13 Nisan 2021 648 Görüntüleme

Bir acı haber daha

27 Temmuz 2020 tarihinde Manisa’dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) sevk olunan askeri personeli taşıyan otobüsün, ilçemiz Mut sınırları içinde Yapıntı Mahallesi Zeytinlik mevkiinde kaza yapması sonucu 4 asker şehit olurken, 2 şoför hayatını kaybetmişti. Kazanın ardından yaralanan ve sevk edildiği Mersin Üniversitesi Hastanesi reanimasyon yoğun bakımda tedavi görmekte olan bir askerimiz daha yaşama tutunamamış ve şehit olmuştu.
Bu kazadan yaklaşık 9 ay sonra, maalesef bir acı haber daha geldi. Meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve tedavisi devam eden İzmir’in Bornova ilçesi Pınarbaşı mahallesinden Ulaştırma Er Tevfik Yasin Keser de yaşama tutunamadı ve şehadet mertebesine ulaştı.
Milli Savunma Bakanlığı’nın internet sitesinden yapılan açıklamada, “Silah arkadaşımız, 08.04.2021 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize Millî Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” denildi.
Şehit Tevfik Yasin Keser’in, 9 Nisan 2021 tarihinde, İzmir 15 Temmuz Şehitler Camiinde kılınacak öğle namazının ardından Bornova ilçesi Pınarbaşı Mezarlığında toprağa verildiği bildirildi.

İlginizi çekebilir

MUT İDMAN YURDU BERABERE

MUT İDMAN YURDU BERABERE

Tema Tasarım | Osgaka.com