1. Haberler
  2. Haber
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan Silifkeli Şehit Ailesini Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan Silifkeli Şehit Ailesini Kabul Etti

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Silifke’de ikamet eden Şehit Astsubay Üstçavuş Ahmet Ünver’in ailesini AK Parti Genel Merkezindeki makamında kabul etti.
Daha önce Türkiye Yüzyılı Şehir Buluşmaları kapsamında telefonla görüştüğü ve kendisini görme arzusunu dile getiren şehidimizin annesi Meryem Ünver ile babası Durmuş Ünver’in bu isteğini yerine getiren Cumhurbaşkanı, aileyle yakından ilgilendi ve samimi bir sohbet gerçekleştirdi.
Kabulde; AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti MKYK Üyesi Fatima Yurduseven, AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir ve AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt da hazır bulundu.
Görüşme sırasında AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Mersin’de tamamlanan yatırımlar, devam eden projeler ve planlanan yeni hizmetler hakkında bilgi sundu.
İl Başkanı Aldemir, kabulleri dolayısıyla Cumhurbaşkanına teşekkür ederek, Mersin’e duyduğu özel ilgi ve destekten dolayı şükranlarını ifade etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit ailesine sabır ve metanet dileklerini iletirken, her daim şehit ailelerinin ve gazilerin yanında olduklarını vurguladı.
İl Başkanı Aldemir, bu anlamlı buluşmanın, devletin vefasını ve milletimizin birliğini bir kez daha gösterdiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Silifkeli Şehit Ailesini Kabul Etti
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Mut'un Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

KAI ile Sohbet Et

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.