FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Haber, Spor 28 Ağustos 2019 1657 Görüntüleme

MUT ESNAF SPOR’DA HEDEF ŞAMPİYONLUK

MUT ESNAF SPOR Yönetim Kurulu Turgay Yalçın Başkanlığında ilk toplantısını 23 Ağustos’ta gerçekleştirdi. Yapılan Mut Esnaf Spor Kulübü Yönetim Kurulu toplantısı sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Turgay Yalçın, 2019-2020 futbol sezonunda ilçemizi Mersin 1. Amatör Kümede temsil edeceklerini söyledi. Yalçın hedeflerinin, şampiyonluk olduğunu söyledi.

“EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ”

Yönetim olarak heyecanlı olduklarını ve herkesin bir şeyler yapabilmek için müthiş bir özveri gösterdiklerini belirten Yalçın, hedeflerinin sezonu şampiyonlukla kapatmak olduğunu söyledi. Yalçın, “Hedefimiz bu sezon kesinlikle şampiyon olup, süper amatöre çıkmak olarak belirledik. Esnaf Spor’da heyecan had safhada. Bünyemizde çok değerli futbolcularımız bulunmakta ve bunlara ilave yeni futbolcu arkadaşlar ile de anlaştıklarımız var. İlçemizdeki sporseverlere ve taraftarlarımıza kesinlikle zevk veren ve gurur duyacağı bir takım yaratmak yolunda emin adımlarla çalışıyoruz” dedi.

“BAŞARI İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”

Çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Yalçın, şunları söyledi: “Mut Belediyesi bünyesinde bulunan Meydan Spor Tesislerinin ortak kullanımı ve bize belli bir bölümünün tahsis edilmesi konusunda Belediye Başkanımız Sayın Volkan Şeker ile telefonda görüşme yaptık. Kendisi, gereken kolaylığın sağlanacağı konusunda olumlu fikrini bize beyan etti. Artık kısa süre içerisinde takımımızı bir araya getirip, hocamız Yahya Aksaz yönetiminde idmanlara ve yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız. Bu dönemde en az 3 tane hazırlık karşılaşması yapmayı düşünüyoruz. Yönetim olarak başarıyı yakalamak adına gece gündüz çalışıyoruz. Bu hafta içi Belediye Başkanımız Volkan Şeker Bey’e yönetim olarak bir ziyaretimiz olacak ve kendisine bir plaket takdim edip teşekkürlerimizi ileteceğiz.”

Tema Tasarım | Osgaka.com