FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Haber 16 Ekim 2020 363 Görüntüleme

MUT BELEDİYESİ BÜTÇESİ 45 MİLYON

Mut Belediyesi, Ekim ayı Belediye Meclis Toplantısının ikinci birleşimini gerçekleştirdi. Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, 2021 yılı bütçesi görüşüldü. Mut Belediyesi 2021 yılı bütçesi, 45 Milyon TL. olarak belirlendi.

Mut Belediyesi, 2020 yılı Ekim ayı meclis toplantısının ikinci birleşimini gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Volkan Şeker başkanlığında gerçekleştirilen toplantı; yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Mut Belediyesi Sinema ve Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, gündemdeki ve komisyonlardan gelen maddeler görüşüldü. Yapılan görüşmelerde komisyonlardan gelen maddeler oy birliğiyle kabul edildi. Mecliste görüşülen konular arasında ‘İçkili Yerler Bölge’ konusu ve Yapı Kontrol Müdürlüğü kurulması görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonucunda; Mut karaman asfaltı üzerinde Mut Sanayi Sitesi kavşağından başlayıp, Mustafa Kemal Bulvarı Sergen Sokak’a kadar olan bölgenin ‘İçkili Yerler Bölgesi’nden çıkartılmasına, diğer içkili yerler bölgesinin ise devamına oybirliğiyle karar verildi. Yapı Kontrol Müdürlüğü kurulması da yine oybirliğiyle kararlaştırıldı.  

BÜTÇE 45 MİLYON

Belediye Meclisi, yaptığı toplantıda, 2021 yılı bütçesini de görüştü. Mut Belediyesi 2021 Yılı Bütçe Kararnamesi, madde madde okunarak meclis üyelerinin onayına sunuldu. Bütçe maddeleri üzerine yapılan oylamalar sonucunda; Mut Belediyesi’nin 2021 yılı bütçesi, 45 Milyon TL olarak oybirliğiyle belirlendi.  

Belediye Başkanı Volkan Şeker, alınan kararların ilçemize hayırlı olmasını dileyerek, meclis toplantısını sonlandırdı.  

Tema Tasarım | Osgaka.com