Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Haber
  3. ADEM ÜÇÜNCÜ SERGİSİNİ AÇTI

ADEM ÜÇÜNCÜ SERGİSİNİ AÇTI

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mut Aile Destek Merkezi (ADEM), üçüncü sergisini açtı. Geçtiğimiz yıllarda Mut Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde ilçemizde kurulan ADEM’in 3. Etap kursiyerlerinin el emeği göz nuru ürünleri görücüye çıktı. Mut Karacaoğlan Çınaraltı Parkı’nda açılan sergide, toplam 6 kursta eğitim gören 109 kursiyerin 3 aylık eğitim dönemindeki ürünleri sergilendi. Açılışı yapılan sergi, ilgi ve beğeni topladı.
Mut Karacaoğlan Çınaraltı Parkı’nda yapılan serginin açılışına; kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, daire amirleri, STK temsilcileri, kursiyerler ve yurttaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan serginin açılışında, Mut ADEM’le ve açılan kurslarla ilgili bilgiler verildi.

“Bugüne kadar 627 kadına destek sağlandı.”

ADEM’in hem meslek edinme kursları, hem de koruyucu önleyici eğitimleriyle destek veren merkezler olduğu bildirilen açıklamada, Mut ADEM’in 2023 Nisan ayında faaliyete başladığı belirtildi. Mut ADEM’le ilgili verilen bilgilerde şunlar yer aldı: “Mut ADEM, 2023 Nisan ayında faaliyete başlamış olup, bugüne kadar toplamda 627 kadınımıza meslek edinme, gerekse koruyucu önleyici eğitimleriyle destek sağlamaktadır. Hali hazırda; aktif olarak tığ örücülüğü, argumintal dikimi, bindallı, üç etek, bebek giysisi ve Kuran-ı Kerim kurslarıyla 109 kursiyerimiz ve 3-6 yaş oyun odası sınıfımızla 24 çocuğumuz bulunmaktadır.”

Kursiyer Doğan: “Değerli bilgiler öğrendik.”

Sergi açılışında konuşan kursiyerlerden Beyhan Doğan ise, ADEM hakkındaki duygu ve düşüncelerini paylaştı. Doğan, “İnsan odaklı hizmetin en anlamlısını kursumuzda görmekteyiz. 2 çocuk annesiyim. Bu kursa katılmaktan çok mutluyum. Değerli bilgiler öğrendik, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Bu konuyla ilgili desteklerinizi bekliyoruz” dedi.
Yapılan konuşmanın ardından açılış, kursiyerlerin ürettiği el emeği ürünler sergisinin gezilmesiyle sona erdi. Mut ADEM’in açtığı üçüncü sergi, 3 gün boyunca açık kaldı.

ADEM ÜÇÜNCÜ SERGİSİNİ AÇTI
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Mut'un Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Bizi Takip Edin