Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Haber
  3. Kaymakam Çelikkol’dan Engelliler Derneğine ziyaret

Kaymakam Çelikkol’dan Engelliler Derneğine ziyaret

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mut Kaymakamı Osman Çelikkol, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, Mut Engellilere Umut Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette dernek üyeleriyle bir araya gelen Kaymakam Çelikkol, engelli bireylerin hayata katılımını artırmaya yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Dernek yönetimi ve üyeleriyle samimi bir sohbet gerçekleştiren Kaymakam Çelikkol, engelli vatandaşların her zaman yanında olduklarını vurgulayarak, “Engelli bireylerimizin sosyal hayatın her alanında yer alabilmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Devlet olarak amaçlarımızdan biri, onların yaşamlarını kolaylaştırmak ve her türlü desteği sağlamaktır.” dedi.
Kaymakam Osman Çelikkol, ziyaret sonunda dernek faaliyetlerine katkı sunan tüm gönüllülere teşekkür ederek, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün toplumsal farkındalığı artırmaya vesile olmasını temenni etti ve Dernek Başkanı Çopur’a çiçek verdi.
Mut Engellilere Umut Derneği Başkanı Emine Ünal Çopur da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Kaymakam Çelikkol’a teşekkürlerini iletti.

Kaymakam Çelikkol’dan Engelliler Derneğine ziyaret
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Mut'un Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.