Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Haber
  3. LOJİSTİK MERKEZİNİN YAPIMINA BAŞLANDI

LOJİSTİK MERKEZİNİN YAPIMINA BAŞLANDI

featured
default
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin nakliye komisyoncuları için projelendirdiği ‘Lojistik Merkezi’nin yapım çalışmaları başladı. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından, Akdeniz ilçesinde 76 bin 500 metrekare alanda inşa edilen Lojistik Merkezi’nde, kazı çalışmaları devam ediyor. Projenin 2024 yılı Mart ayında tamamlanması planlanıyor.

Nakliye komisyoncularının yeni yeri Lojistik Merkezi olacak

Araç filosu yoğun olduğu için ihtiyaca cevap veremeyen, şehir içerisinde kalması nedeniyle de trafik ve çevresel sorunlara neden olan Nakliyeciler Sitesi, komisyoncular için yetersiz kalıyordu. Site, nakliyeciler için dur-kalk maliyeti açısından da önemli bir kayba neden oluyordu. Bu soruna çözüm bulmak için yola çıkan Mersin Büyükşehir Belediyesi, oldukça büyük bir alanda inşaat çalışmalarına başladı.
Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından, Nacarlı bölgesinde inşaat çalışmalarına başlanan Lojistik Merkezi, nakliye komisyoncularının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte olacak. Lojistik Merkezi içerisinde, Mersin’de nakliye komisyonculuğu yapan 100 firmanın yer alacağı ofisler, mescit, market, restoran gibi ortak kullanıma ait sosyal tesisler, tır ve kamyonların park edeceği 181 araçlık tır parkı yer alacak.

Aydın: “Lojistik Merkezi’nde 100 ofis, sosyal tesisler ve 181 araçlık tır parkı olacak”

Fen İşleri Daire Başkanlığı’nda Yapım Bakım Onarım Şube Müdürü Yusuf Aydın, projenin detaylarını paylaşarak, “22 Mayıs 2023 tarihinde, Akdeniz İlçesi Nacarlı bölgesinde 76 bin 500 metrekare alan üzerinde Lojistik Merkezi’nin yapımına başladık. Proje kapsamında, nakliye komisyonculuğu yapan 100 firmanın yer aldığı ofisler, ortak kullanıma ait idari ve sosyal tesisler, servis bakım atölyeleri ve 181 araçlık tır parkı yer alıyor” dedi.
Nakliyeciler için yıllardır süregelen trafik sorununun çözümüne, Lojistik Merkezi’nin önemli katkı sunacağını sözlerine ekleyen Aydın, “Projenin tamamlanmasıyla, şehir içerisinde kalmış Nakliyeciler Sitesi ve tır parkının yeni konumuna taşınarak, şu anda oluşan trafik ve çevresel sorunların ortadan kaldırılmasını amaçlıyoruz. Projenin 2024 yılı Mart ayında tamamlanması planlanıyor” diye konuştu.

LOJİSTİK MERKEZİNİN YAPIMINA BAŞLANDI
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Mut'un Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.