Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Haber
  3. DEVA Partisi Mut İlçe Başkanı Özdemir: “Sahadayız.”

DEVA Partisi Mut İlçe Başkanı Özdemir: “Sahadayız.”

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz aylarda ilçede örgütlenme çalışmasını tamamlayan ve parti binasını açan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mut İlçe Teşkilatı, ilçedeki basın mensuplarıyla iftar yemeğinde buluştu. DEVA Partisi Mut İlçe Başkanı Turgay Özdemir’in sahip olduğu restoranda düzenlenen iftara, partinin ilçe yönetimi ve ilçede görev yapan gazeteciler katıldı.

İftar yemeğinin ardından açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Mut İlçe Başkanı Turgay Özdemir, yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Yaklaşık 1 ay önce, 21 cesur yürekli arkadaşıyla, Mut’ta DEVA Partisi’ni kurduklarını ve parti binasını açtıklarını belirten İlçe Başkanı Özdemir, “Bir aydır hızlı bir şekilde sahalardayız. Halkımızla buluştuk. Toplumun kalabalık olduğu noktalara ulaştık. İnsanların içinde yer aldık, dertlerine ortak olduk. Partimizi tanıttık, politikalarımızı anlattık. Kısacası sahalardayız, alanlardayız. Sizlerin gücüyle giderek yumak oluyoruz. Büyüyoruz, büyüyeceğiz de.” dedi.

Ramazan Bayramı sonrası sivil toplum örgütleri, muhtarlar, resmi diareler, siyasi partiler ve köy ziyaretleri gerçekleştireceklerini söyleyen Özdemir, şöyle konuştu: “Köy ziyaretlerimiz olacak. Köylülerimizle buluşacağız. Onları dinleyeceğiz. Kendimizi anlatacağız. Bayramlaşma törenimiz olacak. Demokrasi ve Atılım Partisi’nin politikalarını, partimizi insanlara ulaştıracağız. Önümüzdeki seçimlerde Mut’ta büyük bir oy alacağımızdan ve sahada çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”

DEVA Partisi İlçe Başkanı Özdemir, ilçe yönetim kurulu üyelerine ve davete katılan gazetecilere teşekkür ederek konuşmasını noktaladı.

Toplantı, gazetecilerin sorularının yanıtlanması ve karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.

 

DEVA Partisi Mut İlçe Başkanı Özdemir: “Sahadayız.”
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Mut'un Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Bizi Takip Edin