1. Haberler
  2. Haber
  3. Jandarmadan Fuhuş ve İnsan Ticareti Operasyonu

Jandarmadan Fuhuş ve İnsan Ticareti Operasyonu

featured
service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen fuhuş ve insan ticareti operasyonunda 9 şüpheli yakalandı. Yakalanan şüphelilerden 8’i tutuklandı.
Erdemli ilçesinde bir suç örgütünün; iş vaadiyle ağına düşürdüğü kadınları kandırarak zorla fuhuş yaptırdığı, fuhuş için aracılık ve yer temin ettiğini belirleyen jandarma ekipleri, organize olarak insan ticareti suçunu işleyen şüphelileri takibe aldı. Yapılan titiz takip ve araştırmalar ile elde edilen deliller sonucunda Erdemli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde operasyon düzenleyen jandarma ekipleri tespit ettiği 9 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.
Operasyon sonucunda suça konu 5 mağdur kadın Jandarma tarafından kurtarılırken şüpheliler hakkında fuhuş ve insan ticareti suçundan soruşturma başlatıldı.
Operasyon düzenlenen adreslerde yapılan aramada ise çok sayıda dijital materyal ve doküman ile 1 adet tabancaya el kondu.
Jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 8’i tutuklanırken 1’i tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Jandarmadan Fuhuş ve İnsan Ticareti Operasyonu
+ - 0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Mut'un Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Bizi Takip Edin