Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Haber
  3. Kaymakam Köken: “Kurumlar arası tatlı atışma”

Kaymakam Köken: “Kurumlar arası tatlı atışma”

featured
????????????????????????????????????
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MTB Başkanı Ramazan Özcan’ın, Mut’ta tepkiyle karşılanan açıklamasıyla ilgili Mut Kaymakamı Muammer Köken de açıklamalarda bulundu. Mut Kaymakamlığınca düzenlenen Muhtarlar ve Halk Buluşmasında, Mut Belediye Başkan Vekili Hüseyin Salgur tarafından gündeme getirilen konuyla ilgili konuşan Kaymakam Köken; herkesin kendi pazarıyla ve reklamıyla ilgili bir konu olduğunu söyleyerek, konuyu kurumlar arası tatlı atışmalarının güzelliği ve ülkemizin coğrafi zenginliği olarak nitelendirdi.
Toplantıda, Mut Belediye Başkan Vekili Hüseyin Salgur’un, “Mut’taki bütün bu kurum, kuruluş, sivil toplum kuruluşlarına Belediye Başkanımız adına çağrıda bulunuyorum. Herkes Mut’umuzun kayısısına sahip çıksın” şeklindeki çağrısına yanıt veren Kaymakam Köken, şunları söyledi: “İlçemiz Göksu nehrinin olduğu, Yerköprü şelalesinin olduğu, Alahan Manastırı’nın olduğu bir yer. Turfanda tüm meyve sebzelerin olduğu yer. Mesela 29 Şubat’ta ilçemizde erik oluyor. Zeytinyağı ve zeytin ürünlerinin hasadı da bazı yerlerde Ekimin 15’ini geçerken; bizde Eylülün sonları Ekimin başlarına tekabül ediyor. Buradaki mesele şu; dediğiniz gibi kayısıda aslında biraz coğrafya bilgisi zaten sorunu çözmüş olacak. Çünkü açılışta bende bulundum. Nisanın ilk haftasında biz dostlarımıza, arkadaşlarımıza hediye gönderdik. Nisanın ilk haftasında Konya’da daha kayısıların çiçekleri açmamıştı. Malatya’da da aynısı. Bu şöyle oluyor; birazda reklam oluyor, aslında çok da şey değil, herkes kendi pazarıyla ilgili. Biz Kaymakamlık olarak kurumlarımızın tatlı atışmalarını güzellik olarak görüyoruz. Ülkemizin genişliği, bu coğrafi genişlik, bu zenginlik. İşte bizim kayısımız bitti, Malatya’nın kayısısı başladı. Iğdır’ın kayısısı başladı.”

Kaymakam Köken: “Kurumlar arası tatlı atışma”
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Mut'un Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

KAI ile Sohbet Et

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.