Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Haber
  3. MERSİN İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

MERSİN İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında, Mersin İli genelinde devam eden ve planlanan kamu yatırımlarını değerlendirmek, projelerin etkin ve verimli bir şekilde hayata geçmesini sağlamak için kurumlar arası gerekli iş birliği ve koordinasyonu sağlamak maksadıyla yılda 4 kez düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu 2024 yılı III. dönem toplantısı gerçekleştirildi.
Vali Pehlivan, toplantıda yaptığı konuşmada; “İl Koordinasyon Kurulunun 2024 yılı III. dönem toplantısında, İlimizde yürütülmekte olan 537 projenin, toplam yatırım bedeli 175 milyar 51 milyon 156 bin TL, 2024 yılı harcaması 9 milyar 453 milyon 840 bin TL’dir” dedi.
Vali Pehlivan’ın verdiği bilgiler şöyle:
“Projelerin 135’i tarım sektöründe, 102’si, eğitim sektöründe, 58’i ulaştırma-haberleşme sektöründe, 30’u turizm sektöründe, 24’ü enerji sektöründe, 16’sı sağlık sektöründe, 9’u imalat sektöründe, 1’i konut sektöründe ve 162’si diğer kamu hizmetleri sektöründedir.
Gerçekleşme durumlarına bakıldığında ise programda yer alan toplam 537 işin 69’u bitirilmiş, 338’i devam etmekte, 70’i ihale aşamasında, 3’ü tasfiye edilmiş, 57’si ise hazırlık aşamasındadır.
Bu projelerin İlimizde hayata geçirilmesi konusunda sağlamış oldukları desteklerden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere Sayın Bakanlarımıza, devletimizin ilgili kurum ve kuruluşlarına Mersin İlimiz adına şükranlarımızı sunuyorum.
Tüm kamu hizmetlerinde olduğu gibi kamu yatırımlarının hayata geçirilmesi konusunda da etkin, verimli ve rasyonel bir anlayışla çalışmak, temel prensibimiz, temel yaklaşımımızdır.
Yatırımların uygulama safhalarını yakından takip ederek projelerin hızlı, etkin ve verimli bir şekilde hayata geçmesini sağlamak aracıyla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da iş birliği ve koordinasyon içinde çalışmaya devam edeceğiz.”
Katılımcılara iştiraklerinden dolayı teşekkür eden Vali Pehlivan, toplantının ilimiz için hayırlara vesile olmasını temenni etti.
Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığındaki İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, yatırımcı kurum ve kuruluşların bölge ve il müdürleri tarafından devam eden projelerle ilgili sunum yapılması, koordinasyonu gerektiren hususların değerlendirilmesi ve soruların cevaplandırılmasının ardından sona erdi.
Toplantıya; Vali Yardımcıları Ahmet Çırakoğlu ve İbrahim Küçük, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, Üniversitelerin temsilcileri, yatırımcı kurum ve kuruluşların bölge ve il müdürleri, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

MERSİN İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Mut'un Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Bizi Takip Edin