Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Haber
  3. Milletvekili Yılmaz’dan teşekkür

Milletvekili Yılmaz’dan teşekkür

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mutlu hemşerimiz Ak Parti Mersin Milletvekili Avukat Zeynep Gül Yılmaz, 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için partisince yeniden aday gösterilmedi. Aday listelerinin açıklanmasının ardından listede yer bulamayan Yılmaz, sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Milletvekili seçildiği günden beri “Halka hizmet, Hakka hizmet” inancıyla çalıştığını belirten Yılmaz; makamların geçici olduğunu belirterek, kendisini bağırlarına basan hemşerilerine ve teşkilatına teşekkürlerini iletti. Yılmaz, bundan sonra da davası için çalışacağının altını çizdi.
Ak Parti Mersin Milletvekili Av. Zeynep Gül Yılmaz, açıklamasında şunları söyledi:
“Gazi Meclisimizde 27. Yasama Döneminde güzel memleketim, doğduğum büyüdüğüm Mersin’imizde milletvekili olarak çok kıymetli hemşehrilerime ve aziz milletimize hizmet etme şerefine eriştim.
Milletvekili seçildiğim ilk günden bu yana “Halka hizmet, hakka hizmet” inancıyla çalıştım.
Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile yol arkadaşlığı yapma şerefini taşıdığım kutlu davamızda, cennet vatanımıza ve memleketim Mersin’e hizmet edebilmek için yüreğimi ortaya koyarak elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösterdim.
İnsanlar fani, makamlar geçicidir.
En yüce makam, milletimizin yüce gönlü, en önemli amaç ise Allah’ın rızasıdır.
Her bir ilçesine, mahallesine, taşına toprağına yürekten bağlı olduğum Mersin’imize hizmet etme fırsatı veren Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arz ediyorum.
Her daim yanımızda olan ve bağrına basan değerli hemşehrilerim ile mahalle yönetiminden, il yönetimine kadar tüm teşkilatımıza teşekkürlerimi sunuyorum.
Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Cumhurbaşkanımız liderliğinde, AK davamız için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğimi ifade ediyor; 28. Dönem Milletvekili listemizin Mersin’imize, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Milletvekili Yılmaz’dan teşekkür
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Mut'un Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.